hoe om beschadigde frieslijst vervangen

Fascia board is bevestigd aan de dakspar hout aan het einde op het dak. Deze platen zijn houten platen. De planken ontwikkelen schade als gevolg van het infuus randen van het dak, als ze niet goed zijn geïnstalleerd. Bovendien kan de termieten, houtboorders of blootstelling aan vocht grote schade veroorzaken. Normaal is het niet moeilijk een baan om de beschadigde gevellijsten vervangen. Het zal echter afhangen van de constructie van het huis. De meest effectieve methode om alle slechte hout boeiboorden weg te nemen is om ze af te snijden tot kortere stukken. De kleinere stukken kan worden verwijderd door ze los wrikken van bekledingsmateriaal op het dak. Als alternatief kan een decoupeerzaag worden gebruikt om de nagels die de fascia board op de daksparren en de dakplaten vast weggesneden.

Controleer de conditie van alle boeiboorden vinden en te beslissen welke van de planken moet worden vervangen. U kunt de beschadigde borden, die zijn gebarsten split of rotte gemakkelijk identificeren. U kunt alle van de slechte planken vervangen of vervang gewoon alleen de rotte Ones. Het is echter beter om ze allemaal tegelijk te vervangen.

Stap 1 – Inspecteren en Planning

Meet de breedte van de plank gebruikt voor boeiboorden en koop de raad van exact dezelfde breedte voor vervanging. Het is ook mogelijk de laag buiten gebruiken boeiboorden.

Stap 2 – Het meten van de Raad van Bestuur Breedte

Breng een laag primer op de planken en dan verf de moederborden voor het snijden van de stukken.

Stap 3 – Priming en Schilderen

Bereik de planken door het beklimmen van een ladder. De ladder moet stevig worden geplaatst tegen het dak op de bijzondere posities. Trek de slechte planken uit spanten met de hulp van klauwhamer en wrikken ze uit de buurt van de dakspanten. Meet de lengte van elk bord en snijd de lengte van het beschilderde bord vel. De gesneden stuk moeten op dezelfde plek waar je de meting hebt genomen worden geïnstalleerd.

Stap 4 – Het verwijderen van de Bad Boards

Plaats het nieuwe stuk van de fascia bord tegen het vlot. Plaats het stevig tegen de aangrenzende planken. Bevestig de onderkant van het bord met nagels aan het vlot. Installeer de andere fascia boards tot de nok op dezelfde manier. Als je merkt dat de uiteinden van de balken zijn beschadigd en kan niet de planken te houden, snijd nieuwe secties van 2 bij 4 en spijker ze op de beschadigde spanten.

Stap 5 – Het installeren van de Fascia Boards

Gebruik het krijt pistool tegen een kraal van siliconenkit plakken aan de randen van de fascia bestuur en in de gewrichten van de platen. Schilder de blootgestelde randen van de platen. U moet de veiligheidsbrillen te gebruiken tijdens het werk, zodat er geen chips of vuil in de ogen vallen.

Stap 6 – Afwerking