hoe oude dozen zetten in rekken

Ruth LovettSmith is een schrijver, kunstenaar en ontwerper met een BFA aan het Massachusetts College of Art and Design. Ze heeft een passie voor het maken en delen, en houdt haar handen vuil te maken. Ze schrijft vaak artikelen over kunst en design, het schrijven en bloggen, opvoeding, tuinieren, voedselallergieën, en gezond leven. Ze werkt ook als een grafisch ontwerper het creëren van logo’s, media-kits, uitnodigingen, kaarten, en meer. Ze deelt haar schrijven, bloggen, kunst en design tips (in aanvulling op haar gek levensverhalen) op haar blog RuthLovettSmith.com.

Heeft u oude houten kisten verstopt op zolder? Ooit afgevraagd wat je zou kunnen doen met hen? Probeer draaien ze in de schaduw doos planken.

Gebruikt voor Shadow Box Planken

Wanneer afgewerkt en geplaatst op een muur, oude houten kratten maken grote planken die kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid van manieren. Gebruik geen houten kisten niet? U kunt ze vinden op berging werven, antiekwinkels, en werf verkoop. U kunt ook kopen ze nieuwe op ambachtelijke winkels.

Stap 1 – Verzamel Materialen

Er zijn zoveel fantastische manieren waarop u kunt upcycled opbergdoos planken te gebruiken. Als je niet één voor het denken buiten de doos, hier zijn slechts een paar ideeën om je slag te gaan

Stap 2 – Prep

Zet uw box plank in een laadstation voor telefoons en andere elektronica. Boor een gat door de zijkant of onderkant van de doos om de kabels zijn aangesloten op een stopcontact. U kunt zelfs plaats een stekkerdoos in de rug van grotere dozen en uitvoeren van de stekkerdoos aan op een stopcontact.

Stap 2 – Prime

Spijker uw box plank aan de muur bij de voordeur en het gebruiken om inkomende en uitgaande e-mail, evenals andere diverse items sorteren. U kunt ook haken toe te voegen aan de bodem van de doos om uw sleutels te hangen.

Stap 3 – Paint of Stain

Noodzaak van een plek om een ​​riem, wegwerp zakken, en behandelt stash? Gebruik uw nieuwe plank voor het opslaan van al uw hond wandelen essentie. U kunt haken toe te voegen aan de onderkant om extra riemen, halsbanden en harnassen te hangen.

Stap 4 – Versier

Stap 5 – Hang

Bewaar elke dag kruiden in uw keuken met een kruid plank. Dit is een unieke manier om uw collectie van kruiden te demonstreren terwijl ze in de buurt te gebruiken om te koken.

Een verzameling van opknoping boxen is een geweldige manier om kunst en ambachtelijke benodigdheden zoals stof, garen, verf en andere benodigdheden te slaan.

Demonstreer uw collectie van unieke items of schatten in je eenheden. Je zou een bruiloft doos, baby box, trofee doos, of vakantie doos te maken. Als alternatief zou je prullaria, gekke foto’s en planten weer te geven. De ideeën zijn hier eindeloos. Ontwerp uw schaduw box aan uw interieur te passen, en je zult eindigen met een mooie en zinvolle stuk van de kunst aan de muur.

Het eerste wat je wilt om te beslissen is of je bent het schilderen of vlekken uw doos of laat het zoals het is. De tweede beslissing zal zijn of je toevoeging van decoratieve materialen. Zodra je deze beslissingen hebt gemaakt, kun je beginnen met het verzamelen van uw gereedschap en materialen om het project te beginnen.

Als u van plan bent om uw vak te schilderen, moet u voor te bereiden. Begin met het licht te schuren met een medium schuurpapier om opruwen van het oppervlak. Veeg de doos schoon met een vochtige doek en laat het drogen.

Als u van plan bent om uw vak te verlaten ongeverfd voor een rustieke uitstraling, licht schoon met een vochtige doek en laat het drogen.

Als u ervoor kiest om uw vak te schilderen, is het best om prime het met een hoogwaardige primer. Als het vakje al is geschilderd, kunt u in staat om deze stap overslaan. Volg de instructies op uw primer kan en wachten de aanbevolen hoeveelheid tijd voor het schilderen.

Wanneer de primer is uitgehard, kunt u schilderen of vlekken op uw vak. Spray verf levert een mooie, zelfs eindigen op kleine dozen. Grotere dozen kan worden geschilderd met een kwast of kleine verfroller. Neem de tijd. Verschillende licht verflagen zal betere resultaten geven dan een of twee zware verflagen wil.

Tip: Denk aan het schilderen van de binnenkant van de doos een andere kleur van de buitenkant. Dit is een eenvoudige manier om een ​​pop van kleur, wat erg leuk voor een speelkamer of ruimten van het kind kan zijn toe te voegen.

Als u ervoor gekozen om de doos te schilderen omdat je liever een meer natuurlijke of rustieke uitstraling, kunt u papier of stof toe te voegen aan de binnenkant van de doos om visuele diepte te creëren. U kunt papier of doek aan de binnenkant van een geschilderde of gebeitst box ook. Overweeg of u de achterkant van de doos alleen, of het geheel van de binnenkant dekken. Meet de binnenwanden van uw doos en snij je papier of stof op maat. Lijm uw stukken op zijn plaats en zorg ervoor dat de randen uit te lijnen. Spray lijm werkt het beste voor papier. Voor alle doeleinden lijm werkt het beste met stof. Bij gebruik van stof, gelden de lijm spaarzaam.

Tip: U kunt ook contact papier of wallpaper gebruiken. Contact met papier, en sommige wallpapers, kom met lijm backings voor gemakkelijke toepassing.

U kunt uw plank in een kast te zetten simpelweg door het toevoegen van een deur. Om dit te doen, snijd een stuk triplex op maat en bevestig deze aan uw doos met kast scharnieren. Schilder de deur of bedek het met papier of stof. Vergeet niet om een ​​knop te kopen voor eenvoudig openen en sluiten. Je zult eindigen met een mini-kast die u kunt gebruiken voor items die u wilt verborgen te houden. Het is een perfecte oplossing van kleine ruimtes, zoals badkamers of wasruimtes.

Wanneer de verf en lijm zijn opgedroogd, kunt u uw box te hangen. Zorg ervoor dat u een locatie waar u kunt hameren of boren in een muur stud kiezen. Voor kleine dozen, kunt u een hangende kit gebruiken. Grotere dozen moeten rechtstreeks worden geschroefd in een muur stud.

Tip: U kunt licht verf de schroefkoppen om in combinatie met de doos.