hoe polycarbonaat panelen te vervangen in uw kas

Polycarbonaat panelen zijn essentieel voor de goede werking van uw kas. Echter, na verloop van tijd de panelen kan kraken, breken, en geel. Wanneer de panelen gele ze de kas zien er oud en vervallen. Om uw kasdek als nieuw en werkt naar behoren te houden, moet u ter vervanging van uw polycarbonaat panelen. Voor de doe-het-zelver, is het het beste om te rigide polycarbonaat panelen gebruiken. Ze zijn gemakkelijker te installeren en vereisen geen speciale apparatuur. Omdat je gaat werken op het dak, moet u een vriend aanwezig om u te helpen.

Met het oog op de nieuwe panelen te installeren, moet u de ladder om de toegang tot de beglazing bar covers krijgen beklimmen. U zult zeker een ladder nodig, maar kan je eigenlijk een verlengstuk ladder nodig. Het type van de ladder die je gebruikt zal worden bepaald door de hoogte van uw kasdek. U wilt er zeker van zijn dat, omdat je werkt op het dak, draag je-rubber zolen. Het dragen van een veiligheidsharnas systeem wordt ook geadviseerd. Het beste is om een ​​vriend op de grond om u te helpen tijdens het gehele proces.

Stap 1 – Maak kennis met de Roof

Zodra u toegang tot het dakterras hebben opgedaan, wilt u uw schroevendraaier te gebruiken om de eindkappen van de beglazing bar covers te verwijderen. Dit zou vrij makkelijk zijn. Echter, als de eindkappen zijn nooit verwijderd of niet zijn verwijderd in een lange tijd, kunt u een boor driver te gebruiken. U moet de aard van de schroef waarmee de eindkap te beoordelen, zodat u de juiste bit kan selecteren. Uw bestuurder boor zal ook de mogelijkheid om te werken in omgekeerde richting te hebben.

Stap 2 – Verwijder de eindkappen

Voordat u nieuwe polycarbonaat panelen kunnen installeren, moet u de bestaande panelen te verwijderen. Ten eerste moet je de sealer tape, dat is voor de panelen te verwijderen. Deze tape moet gemakkelijk te verwijderen. Vervolgens wordt u elk paneel afzonderlijk te verwijderen. Zorg ervoor dat de panelen niet in te breken in de kanalen. Als je dat doet, moet u het gebroken stuk te verwijderen voordat u het nieuwe paneel kunt toevoegen.

Stap 3 – Verwijder Bestaande Panels

Het is in deze fase dat je echt het voordeel van het gebruik van stijve polycarbonaat panelen zullen zien. Het enige wat je hoeft te doen is ontvouwen het paneel en schuif het in het kanaal op het dak van uw kas. U moet dit doen voor elk kanaal.

Stap 4 – Installeer nieuwe panelen

Zodra alle van de kanalen hebben gehad de polycarbonaat panelen vervangen, moet u het einde dop terug op het paneel te passen. Ten eerste, moet u alle delen van het polycarbonaat panelen die overhangende gesneden. Vervolgens krijgt u een lengte van sealer tape toe te voegen. De sluitmachine tape moet betrekking hebben op de panelen en zich aan de boven- en onderkant van het dak. Je zal dan de plaats van de eind dop en schroef deze op zijn plaats.

Stap 5 – Vervang de End Caps

Dat is het. Je moet in staat zijn om de polycarbonaat panelen te vervangen op uw hele kas in 3 tot 4 uur.