hoe rv fecaliƫntank armaturen te vervangen

De RV opslagtank is het onderdeel dat verantwoordelijk is voor het bevatten van alle verzamelde afvalwater voordat het wordt gedumpt in de juiste stations. Elk van deze bevatten fittingen met meerdere functies, zoals het voorkomen van overvulling, die ervoor zorgt dat het afvalwater wordt opgenomen in de tanksysteem. Versleten of beschadigde RV vuilwatertank fittingen mogelijk niet effectief bij het uitvoeren van de taken die nodig zijn, waardoor vervanging noodzakelijk. Hier zijn stappen over hoe de inrichting van een rv water vuilwatertank te vervangen.

Op basis van het ontwerp van uw camper, op zoek naar de plek waar de vuilwatertank wordt geplaatst. U kunt verwijzen naar het ontwerpplan van de RV voor. Controle van de opslagtank en bepalen welke moet worden vervangen uitrusting. Procure dezelfde grootte van een camper winkel. Verwijder de oude armaturen door het verwijderen van de schroeven die ze op hun plaats te houden dan los ze met behulp van een sleutel.

Stap 1 – Het vinden van de Tank positie en identificeren van de Fittings voor vervanging

Zodra de oude armaturen volledig uit de tank worden verwijderd, invoegen in een nieuwe set en draai de armaturen door alle schroeven of moeren die eerder werden verwijderd te vervangen. Wees er zeker niet om het beslag te hard aan als het schade aan de aansluitpunten kan veroorzaken.

Stap 2 – Installeer New Fitting

Voor het beste resultaat uit de eerste hand draai de fittingen in de aansluitpunten, vervolgens met behulp van een bahco, geef elke montage niet meer dan een 1/4 slag.

Stap 3 – Afwerking Up