hoe stevige ondergrond badkamer werkbladen repareren

Stevige ondergrond badkamer werkbladen zijn duurzaam, en ze komen in een verscheidenheid van materialen en kleuren. Deze werkbladen zijn ook zeer eenvoudig te reinigen. Ze zijn ook waterbestendig. Aan de andere kant, het vaste oppervlak werkbladen zijn gevoelig voor krassen en verkleuring. Gelukkig, stevige ondergrond badkamer werkbladen zijn goedkoop te repareren, net als volgt te werk.

Verwijder alles en toe te passen stevige ondergrond reiniger met een zachte doek om de badkamer aanrecht schoon te maken. Droog het oppervlak met een pluisvrije handdoek.

Stap 1 – Maak de Counter Top

Mark het beschadigde gebied met verschillende lagen van plakband. Verleng de plakband 1-inch buiten de kras op het oppervlak.

Stap 2 – Markeer de omgeving

Gebruik een lijm die is gemaakt met een 2-componenten epoxy. Als u een standaard kleur vast oppervlak, kunt u in staat om een ​​lijm die is dezelfde kleur als uw vaste ondergrond aanrecht vinden

Stap 3 – Breng de lijm

De instructies van de fabrikant om de lijm. Veeg de overtollige met een scheermesje weg. Werk voorzichtig te krabben nog meer voorkomen dat de oppervlakte. Laat de lijm ten minste 24 uur.

Stap 4 – Breng afdichtmiddel

Breng afdichtmiddel op het aanrecht volgens de instructies van de fabrikant. De kit zal de schittering van het aanrecht te behouden en te beschermen tegen krassen en chips.

Stap 5 – Wipe Clean

Veeg de aanrecht schoon met een milde zeep en water of met een vast oppervlak schoner nadat de kit is toegestaan ​​24 uur drogen.