hoe Supe up een golfkar motor

Golfkar fabrikanten doorgaans beperken de hoeveelheid snelheid die hun karren kunnen bereiken als gevolg van beperkingen op hen geplaatst door golfbanen (meestal 12 mijl per uur limiet). Wat als u wilt uw golfkar maar geef een beetje extra pep? Uiteraard zou de beste manier om Supe-up van uw golfkar zijn om een ‚Äč‚Äčkrachtigere motor te installeren in. Als dit geen optie is, echter, kunt u zoeken naar manieren om de kracht van uw huidige golfkar motor te verhogen verkennen.

De eerste stap in dit proces zal zijn om daadwerkelijk vinden van de golfkar motor zodat u in staat om te werken aan het zal zijn. Typisch zal er een paneel achter de zitting van golfkar die kunnen worden verwijderd met een schroevendraaier zijn.

Stap 1: Zoek Engine

De gouverneur in uw golfkar motor is het deel van de motor die is ontworpen om de hoeveelheid stroom die de motor in staat is om het blussen te beperken. Als u wilt uw golfkar boost, de gouverneur is het deel dat u nodig heeft om aan te passen. Er zijn verschillende soorten van beheer in golfkar motoren, afhankelijk van de fabrikant, maar verreweg de meest voorkomende is de veerbelaste model. U zult meestal vinden dit soort mechanische gouverneur in lijn met de wagen van de accelerator module. Meer specifiek zal de veerbelaste type regulateur gewoonlijk in de carburateur of nabij het differentieel. Zodra u de verende gouverneur hebt gevonden, draai het apparaat met behulp van een sleutel in een of de andere richting. U moet de wagen te testen om te bepalen welke kant de veer zal moeten worden gedraaid om hogere snelheden te produceren. Zodra je de richting hebt bepaald, zet de gouverneur in die richting totdat de gewenste snelheid te verhogen wordt bereikt.

Stap 2: Vind Governor

Een ander type van de gouverneur is de koppeling / gaskabel. Je zult dit soort gouverneur vinden naast de secundaire schijf of aangedreven koppeling. Om dit soort gouverneur aanpassen, gebruikt een sleutel om de spanning op de gaskabel aan te passen. Het verlengen van deze kabel zal meer stroom te leveren aan uw motor, omdat er meer gas in staat zijn om de motor in te voeren zal zijn.

Stap 3: Pas Clutch / Gaskabel

De laatste soort gouverneur die uw golfkar kan voorzien is van elektrische, in tegenstelling tot handmatig, en kan daarom buiten je vermogen om handmatig te regelen. Dit type van de gouverneur werd speciaal ontwikkeld om te voorkomen dat doe-het-zelvers van gehannes met het vermogen van hun golfkar motoren. In plaats van het aanpassen van de hoeveelheid brandstof die wordt toegevoerd aan de motor, dit type regulateur vermogen reguleert door het beperken van de hoeveelheid van vonken ontsteken van de motor. Dit type vermogensregelaar vaak direct verbonden met de ontsteker in de motor, en dus onmogelijk te passen zonder ook knoeien met de ontsteker, die niet aanbevolen. Helaas, als je dit soort golfkar macht gouverneur u misschien van geluk bij een poging om uw snelheid te verhogen.

Stap 4: Spark Verordening Soort Gouverneur