hoe te repareren peeling tegel aanrecht verf

Als je wat aanrecht verf om uw tegel hebt toegevoegd, kunt u teleurgesteld worden wanneer het begint te schillen. Er zijn een aantal redenen waarom de verf kan loslaten zodra het helemaal droog is, en het kan ook beginnen te pellen als het beschadigd raakt. Om wat voor reden, zodra uw aanrecht verf begint te schillen, kan het snel maken van uw keuken zien er oud en versleten. Om de peeling tegel aanrecht verf te herstellen, moet u alle van de oude verf te verwijderen en opnieuw te beginnen met iets nieuws. Zodra je korting op alle van de oude verf hebt genomen, kunt u vervolgens een nieuwe verfoppervlak op uw aanrecht.

Haal de oude verf zo efficiënt als je kunt, met behulp van een staalwol scrubber of soortgelijke producten, maar ook met behulp van een schurende schoonmaakmiddelen poeder. Dit zal helpen om alle oude aanrecht verf te verwijderen. U kunt vinden dat je bijzonder hard te schrobben om een ​​aantal van de oude verf af te krijgen, maar als je de nieuwe verf aan te brengen voordat dit alles is verwijderd, dan wordt u geconfronteerd met een soortgelijke taak in een paar maanden. Het oppervlak van het aanrecht moet worden brandschoon voordat je iets anders kunt doen om het. Wanneer u alle van de oude verf verwijderd, geeft het oppervlak een opweg naar beneden met een zachte spons. Het aanrecht moet volledig vrij zijn van vet, vuil, geen olie en stof zijn voordat je kunt beginnen met het aanbrengen van de verf. Als u het schilderen van de grout, zal dit ten minste 2 dagen drogen tijd nodig tussen het reinigen van het oppervlak en opnieuw schilderen.

Stap 1 – Het verwijderen van de oude verf

Een reden waarom veel verf gaan gemakkelijk loslaten is dat de lak is niet geschikt voor gebruik op aanrecht tegels. Sommige olie gebaseerde verf kan goed zijn, maar anderen kunnen het laminaat van de tegel te verwijderen, waardoor schade. Het is nogal moeilijk om geschikte olieverf door milieuwetten krijgen. Gebruik in plaats daarvan een op water gebaseerde urethaan verf, die zal vasthouden aan de oppervlakte. Aanbrengen in regelmatige, gelijkmatige bewegingen die je zal toestaan ​​om de tegels te dekken zonder dat een ophoping van verf in een gebied. Laat de verf totdat het volledig droog is, en herhaal het proces om een ​​tweede laag verf te geven aan uw aanrecht.

Stap 2 – Gebruik een geschikt Paint

Zodra de verf is op zijn plaats, zal je nodig hebt om de zorg voor het. Doe dit met behulp van een vernis die van de slechtste van het water te houden. Laat geen plassen water om te blijven hangen op het oppervlak van het aanrecht, omdat dit zorgt ervoor dat de verf weg van de tegel te komen, en de eventuele wrijving zal achteraf te verwijderen. Je moet ook schoon het oppervlak voorzichtig alleen met behulp van een doek of een spons. Schraap nooit het oppervlak van de tegel, en gebruik nooit een scherp reinigingsmiddel zoals bleekmiddelen op het oppervlak, zoals zowel het aanrecht lak beschadigen.

Stap 3 – Na Care