hoe te rollen up scherm storm deuren

Wegrollen screen storm deuren zijn ideaal voor diegenen die willen de schoonheid van de natuur te genieten zonder te nodigen insecten en ander ongedierte in uw huis. Wanneer niet in gebruik, het scherm kan worden weggerold en blijft uit de weg. Deze worden vaak gezien op terrassen, RV’s, en op elk moment een tijdelijke hordeur gebruikt hoeft te worden.

Een uitklapbaar scherm deur moet een bar langs de onderkant van het scherm te hebben. Dit dient een aantal doelen. Het zal verzwaren het scherm tijdens het gebruik en zal u toelaten om het scherm oprollen strak. Vanaf de onderkant van de deur bij het rollen het scherm omhoog.

Stap 1 – Start bij de Bodem

U wilt gaan langzaam en rol gelijkmatig je rolt het scherm. Dit zal u toelaten om het scherm op zijn plaats te houden zoals u het wegrollen. Als u het scherm niet strak hoeft te houden als je gooit, krijg je een rommelige bundel te kampen met later.

Stap 2 – Roll Gelijkmatig

Het rolscherm storm deuren typisch 2 of 3 bevestigingsmiddelen in de bovenkant van de deur. Het scherm moet in deze bevestigingsmiddelen worden geplaatst zodra het opgerold. Deze houden het scherm te beveiligen wanneer het weg gerold.

Stap 3 – Bevestig de Screen