hoe tegel een aanrecht

Het aanrecht is een van de eerste dingen die mensen zien als ze in uw keuken, zodat je nodig hebt om uw toonbank zien er goed uit. Als graniet is voorbij uw middelen, zijn er tegels die uw gewenste resultaten te brengen.

Aanrecht tegels zijn eenvoudig te installeren, dus je hoeft geen expert te zijn om het werk te doen voor u huren. Tegels op uw aanrecht te installeren, volgt de stap-voor-stap handleiding hieronder.

Stap 3 – Leg de Tile

Gereedschappen en materialen die nodig zijn

Stap 4 – Breng de Grout

Stap 1 – Bereid de omgeving

Stap 5 – Finish Up

tegels installeren kan een stoffig en rommelig business, dus je moet handschoenen en een gezichtsmasker om jezelf te beschermen dragen. Na het aantrekken van uw beschermende kleding en kleding, giet water in de emmer en meng dit met waspoeder om uw schoonmaak oplossing. Bevochtig de keuken top met water en borstel het reinigingsmiddel stevig aan vet, vuil, schimmel en ga zo maar door te verwijderen. Was het gebied grondig en laat het drogen.

Stap 2 – Meet en Leg de Backer Board

Gebruik een meetlint om het aanrecht voor de dekking van de steunplaat te meten. Gebruik de raad mes om de steunplaat gesneden volgens de genomen metingen. Meng thinset volgens draairichtingen. Gelijkmatig verdelen op de top van het aanrecht.

Plaats de steunplaat op de top van de thinset en zet hem vast met schroeven in de buitenste rand van het aanrecht. Laat 5-inch intervallen tussen de schroeven. Zodra dit is gebeurd, verspreid de steunplaat tape aan de rand van het aanrecht dekken, zoals de wand, waar van toepassing.

Meng de tegel gemodificeerde thinset in de plastic emmer met water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Gebruik de troffel aan het mengsel verspreid boven het aanrecht. De tegels in een lijn op de voorrand als eerste. Gebruik de tegel spacers een uniforme afstand tussen de tegels te houden. Gebruik het niveau langs de weg om ervoor te zorgen dat u gelijkmatig hebt geworpen tegels. Wanneer u naar de rand te komen, het meten van de resterende ruimte van het aanrecht, en als het minder is dan een hele tegel is, zag af van de extra tegel deel op de juiste maat om het gehele oppervlak te dekken.

Meng de grout in een andere emmer en verdeel het gelijkmatig tussen de tegels, het invullen van de ruimten en scheuren. Gebruik een spons te verspreiden. Laat de specie droog voor 1 dag. nat dan een spons met warm water om de tegel oppervlak af te vegen, verwijder de resten van de specie en het schoonmaken van de tegel finish. Laat de specie remedie voor nog eens 3 dagen. Dan gelden doordringende sealer voor de tegel en specie. Dit dient te houden beschermd tegen vloeibare penetratie en vroeg grout achteruitgang.

Verzamel alle overgebleven materialen en bewaar ze op een veilige plaats voor toekomstig gebruik. Zet weg al uw gereedschap en het schoonmaken van het aanrecht met een spons, milde zeep en warm water.