hoe u uw CV-installatie repressurize

Het vinden van dat uw cv-installatie niet goed werkt kan betekenen dat u nodig heeft om het systeem repressurize. Na een paar stappen om de taak uit te voeren zal helpen om het probleem te verhelpen en te zorgen voor het systeem werkt zoals het zou moeten.

U moet moet eerst weten of uw cv-installatie vereist dat de noodzakelijke werkzaamheden om het repressurize. Verrichten van een inspectie van het systeem door te draaien en te controleren of de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Indien bepaalde delen van de radiatoren koel te blijven, dan kunt u dit accepteren als een indicatie lucht in het systeem en dat de druk moet worden aangepast. Je moet ook de eventuele ongewone geluiden die worden geproduceerd door de radiatoren, leidingen en / of ketel, terwijl de cv-installatie in werking te nemen.

Stap 1 – Assess System

Bij een wijziging van de tijd die het duurt voordat het systeem gaat branden, kan dit ook een indicatie van het niet de druk. Controleer de manometer verbonden aan de ketel, moet het bij een lezing tussen 0,8 en 1,5 en alles wat buiten dit zal bevestigen dat je nodig hebt om de druk aan te passen.

Stap 2 – Reparatie

Een centraal verwarmingssysteem kan druk verliezen als gevolg van een ketel die is getroffen door een lek. Zelfs een klein lek die anders niet opgemerkt kan leiden tot een aanzienlijk verlies van druk geeft toegang tot water voeren. Onderzoek van de ketel te controleren op tekenen van lekkage, die slechts sporen kan worden overgelaten nadat het water is verdampt. Gebruik een sleutel om het even welke noten die het nodig hebben te scherpen.

Stap 3 – Bleed Radiatoren

Zodra de reparatie is voltooid, kunt u de nodige werkzaamheden te verrichten om de lucht uit het systeem te verwijderen. Na ervoor te zorgen dat de CV-installatie is uitgeschakeld, slot een radiator sleutel in de overeenkomstige opening aan de zijkant van de radiator. Houd een lege container onder het mondstuk om alle vloeistof te vangen en draai de sleutel om de lucht vrij te geven totdat er een stroompje water stroomt uit het mondstuk. Wees voorzichtig met deze stap als het water warm kan zijn. Na een kleine hoeveelheid water is ontslagen, draai de sleutel terug de andere kant om de holte te sluiten. U zult dan in staat zijn om over te schakelen op het verwarmingssysteem te controleren of de warmte gelijkmatig wordt verdeeld.

Stap 4 – Vul Boiler

Indien de drukmeter aangesloten op de ketel weergeven van een nummer dat is niet voldoende om de druk te handhaven, moet het werk worden verricht om de ketel om dit te corrigeren. Als u de handleiding hebben behouden, dit gebruiken om u te helpen de locatie van de vulling lus te vinden. Deze component zou waarschijnlijk in de ketel en lijken op de kop van een buitenkraan. Door deze zal water te kunnen stromen in het systeem dat u waarschijnlijk kunnen horen. Houd een oogje op de drukmeter zodat u weet wanneer het de druk op een optimaal niveau. Controleer de manometer regelmatig.