hoe u uw luchtcompressor slang te laten vervangen

Als u een luchtcompressor je kan uiteindelijk nodig om de slang te laten vervangen. Deze behoefte kan door schade of omdat een langere of kortere slang voor nodig. Voordat u deze taak begint, proberen om de handleiding te vinden voor uw machine. De handleiding kan u tips geven over de installatie van een nieuwe slang en u vertellen wat de slang het beste werkt voor jou. De handleiding zal ook vertellen u de beste manier om uw nieuwe slang te behandelen met het oog op een langere levensduur te garanderen.

Stap een: Inleidende Informatie en Shopping

Voordat er iets kan doen, moet u noteren de uw luchtcompressor merknaam en het modelnummer. Dit zal u helpen slangen ontworpen voor uw luchtcompressor te vinden. U zult ook moeten noteren de gewenste lengte van de slang. Een langere slang zal u helpen te bereiken over een werkruimte en zal helpen voorkomen dat elektrische gevaren als gevolg van het hebben van een lang snoer. Te lang van een slang, echter zal de compressor druk verliezen, waardoor het minder efficiënt. Zodra u alle noodzakelijke metingen is het tijd om de slang te kopen. Terwijl u winkelt overwegen de aanschaf van snelkoppeling koppelingen. Deze zullen u helpen bevestigen en snel verwijderen van de slang, waardoor het opzetten en opslag handiger.

Stap twee: Getting Ready

Voordat u een nieuwe slang kan hechten aan uw compressor, moet je een paar voorbereidende stappen nemen. Schakel eerst alle macht aan de luchtcompressor. Indien slangen nog steeds verbonden verdrijven alle lucht uit de compressor en alle druk in de slang los. Controleer de meter om zeker te zijn dat er geen resterende lucht in de compressor of in de slang. Draai de fittingen en verwijder de slang van de compressor.

Stap drie: Bevestig de nieuwe slang

Zodra u de oude slang hebt verwijderd, is het tijd om een ​​nieuwe te bevestigen. Als uw oude armaturen zijn goed, gebruik ze om de nieuwe slang hechten aan de luchtcompressor. U vindt er een stopcontact of sleutel nodig. Als u niet beschikt over een handleiding met specifieke instructies hebt moet je de slang te bevestigen op dezelfde manier als de oude. Als je hebt besloten om quick-connect koppelingen of een slang adapter aanschaffen, is nu ook de tijd om ze te bevestigen.

Stap vier: Opslag

Zodra u een nieuwe slang die u nodig hebt om te weten hoe het goed te behandelen. Houd het uit de weg van voetgangers en voertuigen wielen. Wanneer u klaar bent met uw compressor, verwijder de slang, wind het en bewaar het op een veilige plaats. Dit zal helpen om de levensduur van de slang is. Wanneer u de slang te verwijderen altijd zeker van zijn dat de stroomvoorziening is afgesneden en alle druk is vrijgelaten uit de slang.

Nu dat u een nieuwe slang moet je weten hoe je het goed te behandelen. Houd het uit de weg van voetgangers en voertuigen wielen. Wanneer u klaar bent met uw compressor, verwijder de slang, wind het en bewaar het op een veilige plaats. Dit zal helpen om de levensduur van de slang ‘s \