hoe vervaagde vinyl luiken herstellen

Vinyl luiken zijn een van de meest duurzame luiken die u kunt gebruiken voor uw ramen thuis. Vinyl luiken zijn er in verschillende kleuren en stijlen en worden veel gebruikt door veel huiseigenaren vanwege het gemak van onderhoud en een hoge esthetische waarde. Echter, met het verstrijken van de tijd, vinyl luiken uiteindelijk verdwijnen en moeten worden hersteld.

Stap 1-Clean de Vinyl Shutters

Met behulp van een borstel, reinigen van uw vinyl rolluiken grondig. Dompel de harde borstel in de zeep en warm water oplossing en borstel het vuil van de vinyl rolluiken. Als u een hogedrukreiniger, kunt u deze gebruiken om schoon te maken en spoel de vinyl rolluiken. Laat de vinyl ontspanknop volledig drogen voordat u verder gaat met de volgende stap.

Stap 2-Use a De-oxidator

Koop een de-oxidator spuitbus bij uw lokale hardware winkel. Spray een gelijkmatige laag van deoxidizer op het vinyl rolluiken. Zorg ervoor dat alle vlekken op uw vinyl sluiter niet te missen bij de toepassing van de deoxidizer. Zorg ervoor dat de deoxidizer droog is voordat u naar de volgende stap.

Stap 3 Breng Paint Primer & Paint

Breng een enkele, dunne laagje verf primer op uw vinyl sluiter. Nadat de verf primer volledig droog is, breng de verf op de vinyl sluiter met behulp van een kwast. Voeg extra verflagen, totdat u het gewenste resultaat hebt bereikt. Zorg ervoor om de vorige verflaag drogen alvorens extra coating.