hoe zand gipsplaten modder

Van plan om zand gipsplaten moet zorgvuldig worden gedaan. Het is een van de slechtste banen in de woning renoveren. De stof is zo fijn dat het wordt in alles en is moeilijk te verwijderen, of zelfs vacuüm. In feite kan stofzuigen gipsplaten stof zelfs vervalt de garantie op vele stofzuigers. Schuren is de laatste kans om alles goed te krijgen, maar het kan alleen goed worden gedaan als u zorg hebt genomen met alle andere processen, zoals tapen en mudding. Als uw schuren niet goed wordt gedaan, zal laten zien als de verf droog is.

Het stof is zo fijn als meel en zal sluipen in elke kleine spleet, zelfs het hele huis als je niet voorzichtig bent. Zorg ervoor dat u elke kabinetten sluiten en lag neerzetten doeken op de vloer. Gebruik plakband om af te sluiten elke airconditioning of verwarming leidingen. Als u schermen op uw ramen of deuren, verwijder ze zodat u niet hoeft te later schoon te maken. Zorg ervoor dat je het dragen van een goed masker of ademhalingsapparaat, alsmede bril en comfortabele kleding.

Stap 1 – Voorbereiding van de kamer

Doe je hand naar beneden alle naden om eventuele holtes die moeten vinden, vul ze en laat de verbinding droog. Het meeste werk zal betrekken met behulp van een hand schuurmachine op een laag niveau. Gebruik een paal schuurmachine op de plafonds en de plekken waar je niet kan bereiken. Deze tools zijn beschikbaar thuis centra en bouwmarkten. Het opzetten van een lamp, zodat het schijnt over de naden en toont eventuele gebreken in de tape. Doet het nu zal later afbetalen.

Stap 2 – Het schuren van de Drywall Joint Compound

Gebruik een courser graad van schuurpapier voor het malen langs de hoge plekken en een 150 grit schuurpapier gipsplaten voor de rest. U moet vaak veranderen de lakens voor een goede afwerking. Het zal drie of vier vellen van schuurpapier te nemen om een ​​gemiddelde grootte slaapkamer af te maken. Gebruik een push-pull beweging en een gelijkmatige druk uit om de schuurmachine werken. Gebruik niet veel druk en verplaatsen in een cirkelvormige beweging als je nodig hebt om glad te strijken eventuele ondiepe krassen. Met pole schuurmachines, gebruik maken van een ingrijpende of push-pull beweging, het verdraaien van de hendel om de schuren hoofd te controleren. Hierdoor kan de warmte om aanwijzingen te schakelen en draai rond de binnenkant hoeken. Je nodig hebt om te voorkomen dat schuren van de papieren rompslomp, is het gemakkelijk om door te dragen. De naad randen moet glad uitzien na het schuren.

Stap 3 – Afwerking van de Fiddly Bits and Corners

Gebruik handheld schuurpapier op een blok aan de binnenkant hoeken en rond fittingen, zoals stopcontacten en lampen af ​​te maken, omdat een elektrische schuurmachine schade hier kunnen veroorzaken bij slaande in aangrenzende muren. Een andere optie is om een ​​vochtige spons schuren te werken op die gebieden.

Stap 4 – Afwerking Up

Het wordt nu geadviseerd dat u niet vegen al het stof voor het schilderen. Laat een gelijkmatige laag stof op het oppervlak, en zal binden aan de verf, vullen krassen en kleine gaatjes. Prime de muur en verf. Laat het volledig drogen, schoonmaken vervolgens alle stof.