hoe je een decoratieve bronzen zonnewijzer te herstellen

Terwijl een decoratieve bronzen zonnewijzer een groot deel van een tuin of andere buitenruimte kunt toevoegen, zult u niet in staat zijn om optimaal te profiteren van jou als het in een staat van verval. Brons is bekend voor het ontwikkelen van een laag patina die afbreuk doen aan het uiterlijk. Helaas, het verwijderen van gepatineerd brons te herstellen kan lastig zijn. Het is al moeilijk genoeg om het effectief te doen, en doen het zonder beschadiging van het brons is nog moeilijker. Gelukkig zijn er technieken die u kunt gebruiken om een ​​bronzen zonnewijzer effectief schoon zonder het te beschadigen.

U kunt fleuren uw bronzen zonnewijzer met gewone huishoudelijke ingrediënten. Om te beginnen, zet een kleine hoeveelheid zuiveringszout in een kom. Geleidelijk knijpen in citroensap. Het mengsel zal Fizz, maar je moet gewoon wachten tot het op een natuurlijke manier settelen. Bij voldoende citroensap in het zuiveringszout dat het mengsel een dikke pasta, stop toevoegen citroensap.

Stap 1 – Opstellen

Doe je handschoenen. Zij zullen uw handen te beschermen tegen de schoonmaak mengsel en geen scherpe randen op uw zonnewijzer, maar ze zullen ook de zonnewijzer vanaf elke zweet en olie die op uw handen te beschermen.

Stap 2 – aanbrengen van het mengsel

Nu dat je het citroensap en bakpoeder samen in de juiste hoeveelheid hebben gemengd, haal je zachte doek. Dompel het in de kom en nog wat van de baking soda en citroensap mengsel op het. Gebruik de zachte doek om het mengsel van toepassing op uw zonnewijzer. U hoeft niet heel hard te schrobben. Echter, moet u ervoor zorgen dat u het gehele oppervlak in uw schoonmaak mengsel te dekken. Wanneer u klaar bent met het toepassen van de baking soda en citroensap plakken, laat het zitten.

Stap 3 – Schoonmaken

Als je eenmaal hebt mag het mengsel aan op uw decoratieve bronzen zonnewijzer zitten voor enige tijd, zal je nodig hebt om het te verwijderen. U kunt het grootste deel van het te verwijderen door je zachte doek vochtig en veeg het weg. Echter, de beste manier om de rest te verwijderen is door het te spoelen weg met een behoorlijke hoeveelheid water. In feite, als u gemakkelijke toegang tot een waterbron hebben, kan dit de beste manier om het mengsel te verwijderen. Echter, want het is waarschijnlijk niet handig voor u om uw gehele zonnewijzer bewegen onder een kraan, is het waarschijnlijk dat je zal moeten het schoon te vegen.

Stap 4 – Het toepassen van Wax

Uw bronzen zonnewijzer moet zo goed als nieuw door dit punt. Het zal echter niet eeuwig zo blijven. Terwijl je het weer schoon krijgen, zullen herhaalde reinigingen het oppervlak van brons beschadigen, en omdat dit, is het het beste om nu preventieve maatregelen in dienst die uw zonnewijzer zijn best kijkt.

Er zijn vele verschillende commerciële wassen beschikbaar gemaakt brons te beschermen. Selecteer één, gebruik dan uw schone, zachte doek om het toe te passen. Zodra je dit hebt gedaan, schoon te maken van uw doek en gebruik deze om de wax buff.