hoe je een gestempelde betonnen terras verzegelt

Elke 3 jaar, moet een gestempelde betonnen terras dat dagelijks wordt gebruikt grondig worden gereinigd en opnieuw gesloten naar zijn oorspronkelijke kleur te herstellen en te beschermen tegen slijtage en waterschade. Leer hoe u een gestempelde betonnen terras opnieuw te verzegelen van de onderstaande suggesties.

Maak de Stamped Concrete Well Voordat opnieuw afdichten

Maak de Stamped Concrete Well Voordat opnieuw afdichten

Vegen of stofzuigen de gestempelde betonnen oppervlak, en wassen met warm water en een mild-vet snijden afwasmiddel. Gebruik een zachte touw of spons rubber mop te schrobben op vette en vetvlekken, en goed spoelen met koud water. Als de vlekken zijn diep ingezette, lopen een hogedrukreiniger op het gebied van enkele van de vlekken te heffen voordat schrobben met de ontvettende afwasmiddel. Laat de patio oppervlak volledig drogen alvorens kit.

Kies de meest effectieve Sealant

Kies de meest effectieve Sealant

winter Care

Te doen herleven en de bescherming van een gestempelde betonnen terras, gebruik dan een duidelijke kit met silaan of siloxaan toegevoegd. Dit zal helpen de vrijlating vocht beton en zijn bestand tegen vocht. Als u een non-slip oppervlak nodig op uw terras, voeg kleine duidelijke polyethyleen kralen om de kit. Verdeel het over de gehele patio gelijkmatig met een rakel of roller borstel met een uitgebreide greep. Laat het drogen gedurende 48 uur voor gebruik.

winter Care

Strooi zand op je nieuw opnieuw gesloten terras in de winter om ijs te smelten.