hoe je een keuken werktafel vlek

Een keuken werktafel geconfronteerd met een heleboel ruwe gebruik. Daarom verliest zijn glans veel sneller in vergelijking met een eettafel. U kunt een keuken werktafel vlekken door de stappen hieronder beschreven.

Als je niet strip-off van de oude vlek, zal de nieuwe vlek niet te houden op de juiste wijze en u zult ongelijke afwerking krijgen. Bovendien schakelt al het stof van uw tafel.

Stap 1 – Strip-off Old Stain

U kunt kiezen uit verschillende soorten vlekken, terwijl het kopen van een nieuwe. De gepigmenteerde vlekken een bindmiddel gemengd en worden ze kleurvlekken. De olie gebaseerde vlekken zijn zeer populair, maar worden op veel sneller in vergelijking met de vroegere vervangen door beitsen op waterbasis als deze droog.

Stap 2 – Aankoop Stain

Gebruik een zachte doek of een penseel om de vlek toe te passen. Meestal doek werkt het best als het geeft je volledige controle over de kleuring proces. Volg graan van het hout in een gestage slagen terwijl de toepassing van de vlek. Als je hard terwijl het toepassen van wrijven, zul je een lichte kleur vlek te krijgen. Dus als je een donkerdere kleur wilt, wrijf de vlek lichtjes.

Stap 3 – Breng Stain

Liet de vlek drogen gedurende ten minste 24 uur. Gebruik een hoogwaardige borstel om twee lagen van polyurethaan toevoegen als beschermende laag op de tafel.

Stap 4 beschermend omhulsel