hoe je een leisteen tegel backsplash verzegelen

Het installeren van een leisteen tegel backsplash kunt u voorzien van een prachtige ruimte boven de kachel. Om uw leisteen tegel backsplash behouden, moet je ervoor zorgen dat deze goed is afgedicht. Hiermee wordt voorkomen dat voedsel en iets anders van het krijgen in de leisteen en beschadigen. Hier zijn de basis van hoe je een leisteen tegel backsplash verzegelen.

Voordat u een verzegeling te doen, moet u ervoor zorgen dat u goed de tegel hebt schoongemaakt. Als er geen olie of voedsel residu op de lei, kan het afdichtmiddel niet aan op de tegel ook. Vuil of resten zullen worden verzegeld in de tegel. Gebruik een doek en wat warm water weg te vegen iets dat op het oppervlak van de lei.

Stap 1 Maak de Slate

Vervolgens moet je de sealer toe te passen. Zorg ervoor dat u gebruik maakt van een sealer die is ontworpen voor leisteen tegel. breng het dan naar het oppervlak van de tegel met een doek. Breng het gelijkmatig over het gehele gebied. Zorg ervoor dat de ruimte goed geventileerd, omdat de dampen van de kit kan overweldigend zijn.

Stap 2 Sluit de Tile

Nadat u de verzegeling hebt toegepast, laat het dan volledig droog. Dan wilt u misschien overwegen het aanbrengen van een tweede laag sealer voor het beste resultaat.

Stap 3 – laten drogen