hoe je een verwarmingsbuis verzegelen

Verwarmings-, ventilatie- en airconditioning (HVAC) dienst van het gebruik van een verwarming in het proces van het verwijderen en verplaatsen van lucht. Dit wordt gedaan door middel van vermoeiend de lucht, het leveren van het en terug te zenden. Door de verwarmingsbuizen, wordt het thermisch comfort en de kwaliteit van de binnenlucht in toom gehouden waardoor wordt gewaarborgd dat mensen leven in hun huizen en kantoren comfortabel.

Soms wordt het moeilijk te zeggen of kanalen reparatie nodig hebben, maar de volgende symptomen zijn voldoende om actie gevraagd

Stap 1: Controleer de verwarmingsbuizen

Het is belangrijk om te weten hoe de verwarmingsbuizen te dichten en dit is hoe het te doen

Stap 2: Controleer de verwarming leidingen voor lekken

De meeste van de tijd, lekkende leidingen toevallig zijn losgekoppeld. Je moet ze uit en sluit die zijn losgekoppeld.

Stap 3: Sluit de lekken

Verwarmingsbuizen kunnen disfunctioneel door de aanwezigheid van lekken. Om te achterhalen of er sprake is van lekkage, zet de koel- en verwarmingssysteem. Na deze, gebruik je hand om de lekken te voelen.

Stap 4: Versterking van de Mastic Tape

Als je eenmaal hebben vastgesteld dat er lekkages, gebruik dan een tape of een mastiek tape om ze te bedekken. Als er lacunes zijn in de kanalen, gebruik de spray schuim om ze te verzegelen. Het is belangrijk om de gezamenlijke grondig te reinigen voordat het mastiek tape. Als je de mastiek tape wanneer de gezamenlijke vol stofdeeltjes, zal de tape niet stevig vast te houden en de lekken zal spoedig na weer de kop opsteken.

Stap 5: Isoleer de leidingen

Met een mesh tape, versterkt het mastiek tape zodat zij te stevig. Dit moet gebeuren op de gewrichten als ze meer kracht nodig hebben als ze blijven op hun plaats. Hiaten die groter zijn dan ┬╝ inch vereisen versterken omdat ze niet goed kunnen worden afgedicht met behulp van een mastiek tape alleen.

Stap 6: Huur een aannemer

Opmerking: D duct tape mag nooit worden gebruikt om de warmtekanaal lekken te dichten omdat het opdroogt en scheuren met de tijd. Dit leidt tot grotere lekken die uiteindelijk kost meer geld en maakt het moeilijker voor reparaties worden uitgevoerd.

U moet de kanalen te isoleren om verdere lekkages vooral voorkomen dat degenen die in kruipruimtes. Slecht geïsoleerde leidingen leiden tot lekkages. Gebruik een isolatiemateriaal dat R-6 als het sterk genoeg is om ze beweegbaar langer.

Dit dient te gebeuren in gevallen waar u geen toegang tot de kanalen.