hoe je het gas regelklep vervangen op uw oven

Het is belangrijk om regelmatig te inspecteren de werkende toestand van de olie en gas verwarming ovens, erachter te komen of gasregelklep, knoppen, of thermokoppels zijn in goede staat. Goed onderhoud van open haarden maakt efficiënt gebruik van energie en brandstof en voorkomt het apparaat dat het een potentieel gevaar voor de gezondheid. Herstel eventuele onderdelen in de oven als ze beschadigd of defect.

Sommige van de aanwijzingen dat de gasoven niet goed zou kunnen werken omvatten, slechte productie van warmte-het kan te veel of weinig zijn, het vuur blijft afgaan of niet goed branden, continu knipperen van de vlam of het uiterlijk van een ongelijke vlam of te veel lawaai in de oven. Elk van deze omstandigheden vragen om inspectie en reparatie van de bron zelf in de oven.

Stap 1 – Get nodige instrumenten en apparatuur

Haal het model van de gasklep controle ypu moeten kopen. Er zijn verschillende ontwerpen en merken, bevestigen het model van de apparatuur van de oude en ontvang een exacte vervanging van hardware of fabrikant winkels. Het is belangrijk om een ​​exacte overeenkomst te vinden omdat het een perfecte pasvorm voor de oven. Dit voorkomt lekkage in het systeem.

Stap 2 – Turn Off Gas Supply

Zoek de gasregelknop en zet hem uit. Vind de gasregelklep en zet hem dan ook uit. Het voorkomt dat gas lekt, terwijl het vervangen van de oude gas regelklep. Ga niet verder voordat de kamer vrij is van gas, als er een sterke geur van gas in het huis dan een loodgieter bellen om het probleem te verhelpen. Echter, het uitschakelen van de bedieningsknop eerst en dan de regelklep effectief stopt de levering van gas in de oven.

Stap 3 – Verwijder de oude gasregelklep

Gebruik een waterpomptang aan de oude apparatuur los te schroeven uit het systeem van de oven is. Wees voorzichtig niet om gastoevoer buizen beschadigen. Tangen of schroevendraaiers kunnen ook worden gebruikt. Gebruik zachte, maar stevige bewegingen tot de oude gas regelklep is los genoeg is, gebruik je handen om de apparatuur te demonteren van het systeem.

Stap 4 – Maak een Replacement

Neem het nieuwe gas regelklep en zet deze vast met een tang of pijp sleutels. Kijk uit, zodat de leidingen niet verdraaid of gevouwen tijdens het vastmaken van de apparatuur. Zorg ervoor dat het snel genoeg en veilig, zodat een efficiënte doorstroming van gas mogelijk te maken. Controleer of de regelklep geen gas lekt ook.

Zet de gasstroom systeem. Begin met het inschakelen van de gas knop, en vervolgens het gas regelklep. Bevestigen dat de juiste druk en reguleren als het nodig is. Steek de open haard en controleer de conditie van de vlam. Het moet in staat zijn om een ​​blauwe vlam licht met een kleine gele licht.