hoe je interieur klapdeuren repareren

Als u een aantal interieur klapdeuren, kunt u beginnen te merken wanneer ze stoppen met werken. Interieur klapdeuren moeilijk te controleren zijn, aangezien ze zo kwetsbaar, zeker wanneer de hangers betreft. Daarom, als je wilt om uw deuren swingende te houden, moet u kleine reparaties uit te voeren van tijd tot tijd om hun kwaliteit te verbeteren. U kunt dit doen door ervoor te zorgen dat u de klapdeuren zo snel herstellen als ze beginnen te steken, niet zwaaien naar de volledige lengte, of veel te snel. Al deze problemen kunnen gemakkelijk worden gerepareerd, zolang je snel bij te wonen aan hen. U hoeft alleen een paar thuis reparatie tools en een aantal richtlijnen op het herstellen van uw deuren.

Als het probleem met de deur is dat je vaak vinden dat het steekt, dan moet u overwegen het sproeien van de oppervlakte van uw scharnieren met WD-40. Deze krachtige oplosmiddel zal meestal bieden genoeg smering om de deuren weer aan het werk te krijgen. Het is ook een goed idee om het oppervlak te controleren op roest, en als je een van die te vinden, om het te verwijderen met behulp van de WD-40. Dit is waarschijnlijk de beste manier om uw klapdeuren stoppen plakken, en is goedkoop en effectief. Als dit niet werkt, dan wilt u misschien overwegen het verwijderen van het scharnier helemaal, en te vervangen door een nieuwe.

Stap 1 – Gemak Steken Scharnieren

Het andere probleem dat kan gebeuren is dat de klapdeuren beginnen te snel te bewegen, zodat je vaak merkt dat je geraakt wordt door de deur als je door het. Een mogelijkheid om dit op te lossen is om de scharnierpennen af ​​te nemen door de onderkant te tikken met je hamer. De pinnen moet springen uit, en u kunt dan buig ze iets, met behulp van de hamer opnieuw, of door ze te draaien met een paar punttang. Je hoeft niet om de pin te sterk buigen, zoals alleen een beetje beweging de scharnieren terugveren te snel kan stoppen. Dit zou effectief in het stoppen van uw deuren zwaaien terug te vroeg. Als dit niet werkt, dan kunt u ook een klein stukje van stevig papier, en plaats deze onder de scharnier waar de deur en het frame. Dit moet helpen vertragen de beweging van de deuren.

Stap 2 – Stop Doors Swinging te snel

Als u geen andere oplossing, maar om het scharnier te vervangen, dan moet u eerst de scharnierpennen verwijderen, zoals hierboven, en vervolgens draai de scharnieren. U kunt dan een nieuwe scharnier aan de deur. Zorg ervoor dat u de juiste manier rond installeer de nieuwe scharnier, anders zal de deur niet helemaal zwaaien. Controleer de beweging van de deur met de nieuwe scharnier voordat u inpakken van uw home improvement gereedschappen, en als het lijkt een beetje stijf (als gevolg van nieuwheid), spuit een beetje WD-40 op het.

Stap 3 – vervangen Scharnieren