hoe je rig zout water vissen lokt

Veel vissers ervoor kiezen om zout water vissen lokt gebruiken wanneer ze na bepaalde soorten vis. Veel van de kunstaas op de markt vandaag de flits van een aas vis kan nabootsen, hebben een zeer reële look, of geef de roofvissen iets anders om naar te kijken. Loeren zijn rond voor vele jaren en geven de zoutwater visser een andere optie voor die grote vissen te vangen. Rigging zout water vissen lokt is iets wat alle vissers moeten weten hoe dat te doen.

Er is een breed scala van verschillende manieren om tuig een zoutwater vissen lokken. Er zijn rigs genaamd The Sliding Rig, The Reef Rig, A Texas Rig, Floating Beeds, en de twee Hook sardines Rig. Voor deze gids zullen we het opzetten van een Two Hook Pilchard Rid. Het kan gebruikt worden voor lokmiddelen of levend aas. Het heeft een gewicht op de bodem om het te verzwaren zodat de verleiding praalwagens en beweegt.

Stap 1: Set Up Reel

Voordat je begint te rig het zout water vissen lokt je nodig hebt om het opzetten van de haspel. Zorg dat het veilig is in de molenhouder op de stang. Het moet stevig worden gehouden om de staaf, dus er is geen gevaar van te komen wanneer onder druk. Voer de line-up door de ogen van de staaf. Geef jezelf voldoende lijn om mee te werken, zodat je de knopen kan gemakkelijk zonder te trekken op de haspel.

Stap 2: Bevestig Leader

Voor de verleiding moet worden gehecht aan iets sterk genoeg om een ​​grote hit te nemen, zal je een metalen leider te gebruiken om het te hechten aan de hoofdlijn. Om dit te doen moet je een zes inch lengte van vislijn en een draaibare hebben. Kies een plek van de belangrijkste lijn, dat is ongeveer 18 duim omhoog vanaf het einde van de lijn. Vorm een ​​knoop door het maken van twee lussen met de extra vislijn rond de hoofdlijn.

Stap 3: Snap op Gewicht

Neem de tag einde van de extra lijn en wikkel het rond het lichaam van de lijn boven de twee lussen ongeveer zes keer. Vervolgens neemt u de tag einde en breng het door beide lussen. Strak te trekken. Dit geeft je een sterk, maar gemakkelijk te verwijderen knoop geven. Naar het einde van deze lijn een draaibaar vast met hetzelfde type knoop. Naar het einde van de draaibare kop kunt u clip de metalen leider.

Stap 4: Verbind Bottom Gewicht

Kies een plek 2 inch boven deze extra lijn en klik op een vissersboot gewicht. Gebruik een tang om het vast te zetten aan de lijn.

Stap 5: Verbind Lure

Met dezelfde knoop als hierboven, sluit een andere wartel op het einde van de lijn. Om deze draaibare u een gewicht dat op de bodem van de zeebodem zal stellen hechten.

Aan het einde van de metalen leider bevestig de lokken met behulp van een kleine lengte van de lijn en hetzelfde type knoop visser. Zorg ervoor dat het ongeveer 2 inch afstand van de leider. Om levend aas gebruik je gewoon wisselen de lokken met twee verschillende haken.