hoe om te schitteren een oude terracotta vloer

Zelfs een terracotta vloer, dat is meer dan een eeuw oud kan worden nieuw leven ingeblazen om een ​​hoogglans wanneer het oppervlak goed is hersteld voordat het polijsten. Gebruik de onderstaande procedure om uw oude terracotta vloer terug naar een glanzende afwerking te brengen.

Als uw oude vloer is gekleurd, verkleurd en heeft witte schilferige mineraal plekken genoemd uitbloeiingen, moet u de bestaande afwerking van de vloer volledig strippen voordat schijnt het. Als de terracotta vloer is slechts vies en heeft een aantal wax opbouw, maar nog steeds is afgedicht tegen het binnendringen van water, kun je makkelijker schoon uit de oude finish. In een onopvallende hoek, splash wat water op de terracotta vloertegels. Als het water kralen op en blijft op één plek, kit van uw vloer is nog steeds intact. Als het water spreidt zich uit en wordt opgenomen, moet u de vloer naar beneden strippen tot op het blanke tegels.

Stap 1: Bepaal de staat van uw oude Terracotta Vloer

Gebruik van een heavy-duty stripper voor de kit en wassen om oude afwerkingen neer te verwijderen om blote tegels. Kies een multi-oppervlak stripper te oud was en synthetische basis boenwas te verwijderen als de kit is nog steeds effectief. Meng de stripper in de op de richtingen concentratie in een grote bak. Breng de oplossing met de vezel mop uit een emmer, waarbij het op de tegels gedurende maximaal 30 minuten. Scrub op plekken waar kit loslaat om het los te maken. Spoel de oplossing, met behulp van eerst warm, dan koud water, en gaan over de vloer met een winkel vacuüm te zorgen dat alle de stripper wordt verwijderd.

Stap 2: Clean en Strip het Oude Finish

Met een tegel en specie schoner gemaakt tegels van klei, het schoonmaken van elk gekleurd of verkleurde plekken, schrobben met een grout borstel. Weg te spoelen de tegel en specie schoner en stofzuigen vochtplekken met de winkel vacuüm.

Stap 3: Spot-Clean Tegel en Grout

Als de vloer is ontdaan om tegels lichtjes kaal, schuren en opzuigen het stof voor het aanbrengen van tegels kit. Als u een aanvraag kit om een ​​hoogglans afwerking te creëren, verspreiden de kit op de droge gladde vloer met een vezel mop. Maak de eerste laag een royale, dikke laag en laat die jas drogen gedurende 2 uur. Met behulp van de macht buffer, gaan over de gehele terracotta vloer gelijkmatig met de zachte polijsten pads om te beginnen met de opvoeding van de glans. Wacht 1 uur na afslijping en giet op een tweede laag van high-gloss kit. Laat 2 uur droogtijd en buff weer.

Stap 4: Breng Terracotta Tegel Sealant

Buff het vloeroppervlak twee keer per week in de zalen en deuropeningen. Gebruik de kracht buffer op de hele vloer ten minste eenmaal per week aan zijn nieuwe warme gloed te behouden. Vermijd het gebruik van wax, urethaan zeehondenjagers of andere boenwas formules op uw glanzende terracotta vloer. Deze veroorzaken vergeling en verminderen de doeltreffendheid van de tegel kit.

Stap 5: Houd de High Gloss Shine