hoe slecht garagedeur rollers vervangen

Als de deur lijkt niet te openen of te sluiten behoorlijk of het lijkt te zijn van de baan, zul je waarschijnlijk moeten repareren of vervangen van uw garagedeur rollers. Deze haak om de panelen aan de zijkanten van de garagedeur, waardoor het lopen over de baan te openen en te sluiten. Wanneer deze te krijgen gebogen, of de holding pennen los te breken de deur gaat niet open en goed sluiten en kan zelfs vastlopen op het spoor tijdens het gebruik.

lokaliseren eerste die garagedeur rollen worden gebroken en te voorkomen dat de deur naar behoren functioneert. Zodra u de bron van het probleem kent, gebruik je schroevendraaier om de hoes van het deurpaneel, die vrij zal komen van de rol te trekken. De rol zelf zal naar beneden worden gedraaid 45 graden aan zonder het spoor te komen.

Stap 1 – Kijk voor de Broken Rollers

Bij het vervangen van de garagedeur rollers wil je de nieuwe rol in het spoor te voegen op 45 graden, voordat u het veiligstellen mouw heen te monteren op zijn plaats. Als het hout wordt gesplitst of gebarsten waar uw oude mof was gemonteerd, verplaats de nieuwe lichtjes naar boven of beneden het paneel van de laatste locatie. Dit zorgt ervoor dat de schroeven een goede beet en nog steeds mogelijk de rollen vrij bewegen langs de deur wordt geopend of gesloten.

Stap 2 – Plaats de Roller Eerste

Indien de garagedeur walsen van de oorspronkelijke locatie ver geplaatst, zal de deuren functionaliteit aan de rail en spoor volgen als het beweegt, waardoor de deur het rek afkomt onderbreken. Zodra u de roller geplaatst, zet uw bevestigingsbeugel of huls aan het deurpaneel. U niet in staat om de rol te plaatsen nadat de huls is bevestigd aan de deurpanelen, aangezien er geen ruimte voor beweging tussen het en de loper.

Stap 3 – Test The Doors Functionaliteit

Zodra de garagedeur rollers zijn allemaal gerepareerd of vervangen, meerdere malen met de deur in elke richting om te controleren of deze vast komen te zitten of snagged op de baan. Dit kan worden veroorzaakt door de nieuwe rollen die zijn gemonteerd te ver uit elkaar om de panelen langs fluïdum verplaatsen. U wilt de onrustige rollen te vinden, en vervolgens te verwijderen en opnieuw koppelen zodat ze niet de deuren beweging te remmen.

Stap 4 – Als de Roller Mounts niet line-up

Als uw garagedeur rollen gewoon niet goed line-up in de nieuwe plekken die voor hen beschikbaar te monteren op zijn, moet u wellicht een secundaire maatregel te nemen. U zult willen terugkeren naar de oorspronkelijke positie, en dan eigenlijk droeg gaten door het deurpaneel zich tot het veiligstellen van huls monteer door het paneel met de werkelijke bouten. Zet de plaat op zijn plaats met bouten en moeren en snijd de overtollige hoeveelheden uit de omgeving eenmaal klaar. Moet u de montagebouten van de kopbouten op de buitenzijde van het deurpaneel en de moer vergrendeld aan de binnenkant van de deur.