hoe concreet stempelen opnieuw te verzegelen

Het is belangrijk om concreet stempelen hersluiten als onderdeel van een regelmatig onderhoud routine. Een gebied met betonnen stempelen moet elke twee tot drie jaar worden afgesloten. Verzegelt om de twee jaar als er zwaar verkeer. Of, verzegelt om de drie jaar, als er lichter voetverkeer. Het proces van de nieuwe sluiting is makkelijk en zal het beton blijven kijken nieuw.

Het is belangrijk om het oppervlak schoon voordat je het verzegelen omdat je niet wilt af te dichten in het vuil. Sealing in vuil zien er slecht uit en kan leiden tot peeling. Een eenvoudige manier om het beton stempelen te reinigen is met een slang of macht wassen. maak het gewoon om een ​​kraan en spuit het op het beton. Dit lost het de meeste van het vuil, zoals grond die op het beton kunnen geblazen.

Stap 1 – Maak de Concrete Stempelen

Nu de betonnen stempelen is schoon met water, kunt u gespecialiseerde producten gebruiken om de rest van het vuil eraf te krijgen. Het vuil dat kan worden overgelaten omvat olieachtige en vettige substanties die een barrière voor water te creëren. Meng een oplossing van TSP en water. Met behulp van een borstel, weg te schrobben geen olie en andere hardnekkige substanties. Zodra het beton is schoon, geef het nog een reiniging met de slang of macht wassen om zich te ontdoen van een product spoor. Laat het gebied drogen.

Stap 2 – Meer Cleaning

De vorige laag van zeehondenproducten zal nog steeds aanwezig zijn en je zal vlekken met een zegel op, en patches die niet doen. Kies een sectie van de gestempeld beton, waar de kit zich aansluit bij een niet-afgesloten ruimte en test de kit. U wilt controleren of de kit zorgt voor een uniforme finish.

Stap 3 – Test de Sealant

Wanneer het hechtmiddel, het werk van de ene hoek van de betonnen stempelen vlak voor de diagonaal tegenoverliggende hoek. Als u het afdichten van een oprit, is het het beste om te werken vanuit de onderkant van de oprit naar de bovenkant van uw oprit. U kunt een verfroller te gebruiken en rollen de kit op de gestempelde beton. Als alternatief kunt u de oplossing in een tuin sproeier zetten en spuit het gebied.

Stap 4 – Breng de kit

Laat de kit drogen ten minste 48 uur voordat u de concrete weer stempelen gebruiken. Zorg er ook voor om deze taak bij goed weer te voltooien, in plaats van wanneer er een grote kans op regen om het droogproces te helpen.

Stap 5 – Let op de klok

Om uw werk goed te onderhouden, strooi zand op het terras tijdens de wintermaanden. Dit zal helpen om de kit van ijs schade te voorkomen. Ook als er een olielek, je moet zaagsel of kattenbakvulling toe overheen. Het zand zal geen residu absorberen voordat deze vlekken het beton stempelen.

Stap 6 – Onderhoud