hoe je een plant verplanten

Susan is een Master Tuinman en een duurzame woon- onderzoeker. Met een achtergrond in de voeding en uitgebreide kennis van de hele voedsel en wellness, Susan bevat duurzaam leven praktijken die de gezondheid van haar familie te verbeteren terwijl het verminderen van hun carbon footprint.

V. Hoe kan ik transplantatie planten van het ene gebied naar het andere? A. Het transplanteren van planten van het ene gebied naar het andere is niet moeilijk, maar er zijn een paar stappen die moeten worden gevolgd voor de beste resultaten.

Stap 1 – Kies een New Spot

TIP: Onze deskundige tuinieren adviseur, Susan Patterson voegt toe, “transplanteren is best gedaan voor planten die drie jaar of minder Het moet worden gedaan wanneer de plant slapende Dit kan zijn in de herfst of het vroege voorjaar…”

Stap 2 – Graaf het nieuwe gat

Identificeer de nieuwe locatie voor de installatie. Zorg ervoor dat de locatie de juiste voorwaarden voor de plant zal bieden.

Stap 3 – Dig Up de Plant

Graaf een gat in de nieuwe locatie die geschikt voor de kluit. U wilt dat de kluit om comfortabel te zitten in het nieuwe gat en zijn op dezelfde diepte als de oude gat. Laat de geboortegrond aan de zijkant.

Stap 4 – Zet de plant in de New Hole

Cirkel rond de plant met een scherpe spade en krijg zo veel van de wortel mogelijk. Sommige wortels zullen worden gescheiden, dit is goed, zolang je hebt gekregen een goede grootte kluit.

Stap 5 – Water en Muls

Til de plant uit de grond.

TIP: Susan adviseert, “Schud het vuil weg van een getransplanteerd kluit – houden wat grond aan de wortels te beschermen.”

Stel de schop met de kluit op het in het nieuwe gat. Alvorens de schop vult het gat met enkele geboortegrond.

Trek de schep uit en pak meer vuil rondom de plant.

TIP: Susan zegt: “Wees zeer voorzichtig met het planten van transplantaties te diep De plant moet op hetzelfde niveau als het was in de oude gat Planting transplantaties te diep kan doden…”

Water uw transplantatie goed met water uit een gieter en voeg wat organisch materiaal of mulch rond de plant.

TIP: Sisan waarschuwt u. “Niet snoeien en bemesten uw transplantatie.”