hoe je een radiator fan lijkwade te vervangen

Wanneer een radiator fan lijkwade wordt gebroken of gescheurd is het tijd om de lijkwade te vervangen. Dit zijn de twee meest voorkomende redenen om de lijkwade te vervangen. Dit is omdat met een gebarsten of gebroken lijkwade zal uiteindelijk krijgen in de koelventilator en de ventilatorbladen te breken. Een van de grootste problemen met een gebarsten lijkwade is de ventilator net tikken op de gebarsten stuk. Hoewel het geen groot probleem is luid en vervelend. Hierdoor vervanging van de mantel niet alleen nodig, maar ook gezocht. Als het gaat om het vervangen van de lijkwade de fundamentele stap zijn hetzelfde, maar elke lijkwade is verschillend, afhankelijk van het merk en model van uw voertuig. Hier zijn een aantal eenvoudige stappen om het verwijderen van de ventilator lijkwade.

Omdat er zo veel soorten voertuigen, het kiezen van de juiste hulpmiddelen zal helpen om de verwijdering van de koelventilator lijkwade gemakkelijker. Bij de keuze van de tools die u nodig hebt, hangt af van wat alles wat je hoeft te verwijderen om de lijkwade eruit te komen. Op sommige auto’s moet je alleen verwijderen van de radiator ventilator om de lijkwade te verwijderen. Op anderen moet u de radiator te verwijderen, omdat de ventilator niet kan worden verwijderd. Dan zijn er degenen die de ventilator en lijkwade uit te komen als een stuk. In principe is het gereedschap zijn gelijk alles hangt af van uw voertuig als u meer of minder gereedschap nodig. Aangezien er verschillende manier voor de lijkwaden af ​​te komen de komende stap zal gaan over deze drie soorten.

Stap 1 Kiezen juiste hulpmiddelen

De stijl die je gewoon de koelventilator kan verwijderen is de makkelijkste. Er zijn vier bouten aan de achterkant van de ventilatoras. Verwijder deze bouten en zet de ventilator aan de zijkant. Verwijder nu de ventilator lijkwade van de radiator. Het aantal noten u moet verwijderen, hangt af van uw type voertuig. Zodra u de lijkwade los van de radiator lift recht omhoog.

Stap 2 Verwijder Radiator Fan

Als de koelventilator niet in staat is om te worden verwijderd, dan moet u de radiator te verwijderen om de kap te verwijderen. Eerst moet je de lijkwade te scheiden van de radiator. Verwijder de moeren die uw lijkwade te sluiten op uw radiator. Duw de lijkwade terug over de koelventilator. Voordat u de radiator kunt verwijderen die u nodig hebt om het af te tappen. Aan de onderkant van de radiator is een aftapplug. Zodra de radiator wordt afgetapt dan verwijdert de bovenste en onderste radiatorslangen. Verwijder vervolgens de bovenste klemmen die uw radiator op zijn plaats houden. Als uw auto is een automatische verwijderen van de transmissielijnen en trek de radiator recht omhoog. Nu dat de radiator te trekken de lijkwade terug naar waar de radiator sets trek deze vervolgens naar buiten.

Stap 3 Verwijder de Radiator

Op sommige auto’s de lijkwade en de koelventilator zijn één geheel. Bij het verwijderen van dit soort lijkwade moet u eerst de ventilator stekker uit de bedrading van het voertuig. Verwijder vervolgens de moeren dat de lijkwade te sluiten op de radiator en trek het recht omhoog.

Stap 4 All One Piece

Hoewel er verschillende soorten sluiers de basis verwijdering hetzelfde.