hoe je tong te herstellen en groef veranda vloeren

Wanneer u werkt met messing en groef veranda vloeren, er zijn dingen die mis mee kan gaan. Het maakt niet uit hoe goed je zorg voor uw vloer te nemen, zal het nog steeds moeten van tijd tot tijd worden gerepareerd. Zolang je gelijke tred te houden met deze reparaties, zul je niet heel veel problemen hebben als het gaat om daadwerkelijk repareren. Zorg er wel voor dat zodra u er zich problemen voordoen, dat u geen tijd te verspillen in het krijgen van hen vast.

Het eerste ding dat u gaat moeten doen is de diepte van het zaagblad aangepast. Zorg ervoor dat de aanpassingen worden gemaakt op basis van hoe dik uw vervangende kaart is. Dit is iets dat meestal rond zal zijn ¾ van een inch. Indien de juiste aanpassingen niet zijn gemaakt, zou je uiteindelijk doen meer schade aan het merk nieuwe raad dan wat er met het bestuur die moet worden vervangen.

Stap 1 – Aanpassingen

Haal de beschermkap trok zich terug uit het zaagblad, zodat het volledig is blootgesteld. U moet dan om de voorkant van uw zaag naar beneden getrokken over je hout. Zorg ervoor dat de voorste rand van uw zaag naar beneden wordt gedrukt op het bord. Het mes moet in de loop van de werkelijke oppervlakte en neergestreken. De trekker van de zaag worden gehouden zodat het kan worden aangegrepen. Vanaf daar krijgt het blad neergelaten op het oppervlak. Vooruit op uw zaag en snijd langs de rand van het bord. De randen van de raad van bestuur mag niet worden geknipt, dus je moet er zeker van zijn dat de bewaker is geplaatst in een gebied dat dit zal voorkomen. Houd het mes binnen de randen van de wacht om te voorkomen dat het maken van een fout.

Stap 2 – Cut Board

U kunt beginnen om extra bezuinigingen maken als je ze nodig hebt op dezelfde manier zoals u hierboven deed. Als u werkt, zorg ervoor dat u dezelfde metingen te behouden voor elke extra snede. Dit zal ervoor zorgen dat u een vlakke ondergrond wanneer u begint naar de veranda vloer lag. Zodra je ze hebt losgedraaid, kunt u een beitel en hamer om de zijkanten van je board klopte naar binnen en naar het midden van het bord. Zorg ervoor dat ze gaan in de richting waarin u in de buurt is uitgehouwen. Dit moet gebeuren voordat u het installatieproces te starten.

Stap 3 – Cut Lines

Om uw beschadigde bord verwijderd te krijgen, ga je nodig hebt om het puntje van je beitel opgezet langs de rand van het bord te krijgen. Tik binnenwaarts over de rand en beweeg richting het midden uitgesneden met een hamer. Verkrijg de randen van het bord klopte binnenwaartse aan weerszijden met tong en groef verbinding bij elk van de aangrenzende platen.

Stap 4 – Verwijder beschadigde Board

Als je eenmaal hebt gesneden en aangepast aan de vervangende plank, zul je houtlijm lopen op de rest van het en druk het op zijn plaats.

Stap 5 – Lay Replacement Plank