hoe natuursteen fineer van buitenmuren te vervangen

Direct toegepast steen fineer is het beste alternatief om te gebruiken voor natuursteen fineer als het goedkoper is om het schip en ook makkelijker te installeren. Stone fineer spooraansluiting is een aantrekkelijk opruimen, maar zelfs dus dit gevelbekleding moet worden vervangen als gevolg van veroudering, normale slijtage of naar een nieuwere ontwerp te maken.

Sluit alle deuren en ramen om stof te voorkomen dat je binnen. Wanneer u de buitenbeplating te verwijderen, zal er veel stof en puin gecreëerd zijn.

Stap 1: Voorbereiden voor Dust beknotten

Markeer de grenslijnen van het deel worden vervangen, als u van plan om slechts een deel van het opruimen veranderen. U kunt tussen deze lijnen gesneden om de steen fineer in de specifieke gedeelten op te lossen.

Stap 2: Markeer de Siding Grenslijnen

Zaag langs de getekende grenslijnen met een cirkelzaag. Draag een veiligheidsbril. Niet snijden door die oppervlakken voor de vaststelling van de opstelsporen.

Stap 3: Snijd door de Grenslijnen

Verwijder de steen fineer in het gebied gemarkeerd voor verwijdering. Begin van een top hoek en naar beneden en over het gemarkeerde gebied te verplaatsen. Verwijder alle stenen fineer met het blad van een beitel onder de stenen fineer door nieuwsgierige naar buiten. Breek de hoek stuk en verwijder deze met kleinere beitel. Na de hoek stuk af is genomen, kunt u een grotere beitel te gebruiken om los te wrikken.

Stap 4: de fineer verwijderen om te worden vervangen

Zodra de fineer uit de opgegeven gedeelten wordt verwijderd, zal het oppervlak een aantal bits en puin vast te houden, die moet worden schoongemaakt hebben. Gebruik een haakse slijper en verwijder deze stukken op het maaiveld en schoon te maken.

Stap 5: volledige verwijdering

Reinig al het puin en stof van het gebied, zodat u kunt werken aan het fineer te vervangen.

Stap 6: Schoonmaken

Stap 7: Het toepassen van de Metal Lath

Nieten metaalstrip aan de kozijn volgens de aanbevelingen van de fabrikant

Breng een dikke laag mortel ongeveer 1/2 inch tot 3/4 inch dik op de metaalstrip te dekken.

Maak de achterkant van de steen vochtig met water. Plak ongeveer 1/2 tot 3/4 inch dikke laag mortel over de rug van de steen zodat deze volledig bedekt is.

Druk op de steen in zijn positie op de muur. Handhaaf de breedte van mortelvoeg ongeveer 1/2 inch tot 3/4 inch of gelijk aan die eerder gedaan. Bevestig de andere stenen ook op dezelfde wijze. Volg het patroon van de bestaande muur of een gepland door jou. Peil houden van de stenen.

Nadat alle stenen zijn vastgesteld, vul de mortel tussen de gewrichten.

Stap 8: Het toepassen van Mortier Layer

Stap 9: het bevochtigen van de Back van de Stones

Stap 10: the Stone installeren

Laat de mortel volledig ingesteld dat de stenen goed worden gecementeerd hun plaats.

Stap 11: Het vullen van de gewrichten en Gaps

Stap 12: toestaan ​​instellen