hoe om te vertellen als je wc zeskantmoer lekt

Het is een vrij veel voorkomend probleem voor een toilet moer te lekken. De moer van het toilet verbindt het toilet zich op de grond en verbiedt het toilet bewegen of verschuiven tijdens het gebruik. Er is een makkelijke manier om te zeggen of de zeskantmoer wordt veroorzaakt door het toilet lekken of uit te sluiten van de moer als de oorzaak van het lek.

Met de eerste handdoek om de vloer rondom het toilet droog als water staat of druppelen rond de basis van het toilet.

Stap 1 – Dry Floor

Neem de tweede handdoek en leg het op de vloer rondom het toilet. U wilt de handdoek te draperen of wikkel rond de basis van het toilet.

Stap 2 – Leg de handdoek

Laat de handdoek om de basis van het toilet voor minstens 10 minuten.

Stap 3 – Wacht

Zorgvuldig voelt de handdoek waar het dichtst bij het toilet. Als de handdoek nat is op dezelfde locatie van de moer, dan kunt u veilig aannemen dat de moer lekt. Dit is een eenvoudig probleem te verhelpen, maar waarbij u de moer dat lekt vervangen.

Stap 4 – Controleer Towel