hoe spackle krijtborden

Leren hoe je vocht-blocking greenboard behoren stopverf is een nuttige vaardigheid voor onderhoud van de woning. Greenboard wordt gebruikt in keukens, badkamers en wasruimtes onder wandbekleding uit de buurt van kranen. Het helpt voorkomen dat waterdamp uit het penetreren van de wandbekleding, sterk verminderen van schimmel en meeldauw groei in deze kamers. Volg deze richtlijnen om succesvol spackle greenboard.

Stap 1: Zoek de Studs in de muur

Stap 1: Zoek de Studs in de muur

Als muurbouten zijn 12 naast elkaar, de dikte van de groenboard onder de gipsplaat hoogstwaarschijnlijk 1/2 inch. Voor de 16-inch afstand muur studs, de greenboard gebruikt, moet 5/8 inch dik. Met deze kennis zal u helpen de diepte van het gat dat je nodig hebt in de krijtborden in te vullen beoordelen.

Stap 2: Verwijder Tegels Aan de beschadigde Greenboard

Stap 2: Verwijder Tegels Aan de beschadigde Greenboard

Stap 3: Bepaal de exacte grootte van het gat in de krijtborden

Veeg over de tegels met TSP op een zachte doek, of toe te passen Goof Off lijm remover om de tegel specie. Til de tegels voorzichtig af, nieuwsgierige zachtjes onder tegel randen met de plamuurmes te helpen los te stevig vast tegels. Zet de tegels opzij later weer worden aangebracht.

Stap 4: Veeg Spackle en Board Dust aan de Hole isoleren

Snijd de groene waterbestendig papier voorzichtig met het mes en pel het terug naar de locatie en de grootte van het gat te identificeren. Tape de groene papier terug uit de weg, totdat de reparatie is voltooid.

Stap 5: Roer en Breng de vochtbestendige Spackle

Stap 4: Veeg Spackle en Board Dust aan de Hole isoleren

Stap 6: Schuur de gerepareerde Hole

Stap 7: Bevestig het Groenboek Coating Over the Hole Again

Solliciteer warm water om een ​​vochtige doek en veeg rond het gat om het te wissen van oude spackle, stof en gipsplaten vlekjes.

Stap 5: Roer en Breng de vochtbestendige Spackle

Open en roer de vochtbestendige voegwerk verbinding stopverf. Breng de spackle om het gat met de grote plamuurmes, te drukken voorzichtig om het gat te vullen. Verspreid meer spackle rond de randen in zo smal een straal mogelijk bij het schuren gebied na het drogen te minimaliseren. Laat ze drogen voor enkele uren totdat het is hard, niet kleverig en wit.

Stap 6: Schuur de gerepareerde Hole

Zet op en stel uw gasmasker masker. Gebruik 100-grit schuurpapier, gevolgd door 150 en vervolgens 400-korrel zand het gat naar beneden om het optimale niveau van vlak met de omringende muur.

Stap 8: Opnieuw aanbrengen van de tegels op de muur

Stap 7: Bevestig het Groenboek Coating Over the Hole Again

Borstel op een dunne laag van de vloeistof behang lijm op het gerepareerde gat. Trek het Groenboek over het gat weer zodat de randen match en omlaag gedrukt met langzame bewegingen van de kleine plamuurmes, te bellen en scheuren te voorkomen. Laat het gelijmd Groenboek te drogen gedurende 1 uur.

Stap 8: Opnieuw aanbrengen van de tegels op de muur

Solliciteer tegel mastiek aan de muur oppervlak en plaats de tegels als ze eerder waren. Vervang die scheuren of verkleurde oppervlakken als gevolg van de eerdere schade aan de greenboard. Grout de tegels als ze eenmaal op zijn plaats boven op de tegel mastiek zijn opgedroogd.