hoe te repareren of vervangen van een waterafvoer cap

Een waterafvoer cap is een stuk dat is gevonden op een boot. Te repareren of vervangen van een waterafvoer cap, moet u de oude dop te verwijderen en zet een nieuwe voor in de plaats. Een vervangende waterafvoer kap kan worden gekocht voor ongeveer $ 50. U kunt ook proberen om het stuk te repareren, maar dit kan meer tijd dan de moeite waard kosten. Dit artikel zal het proces voor het verwijderen van de oude wateruitlaat dop en vervangen door een nieuwe te bespreken.

Ga naar een marien aanbod op te slaan of als je een online retailer die waterafvoer caps verkoopt. Zoek een vervangend onderdeel dat overeenkomt met degene die je hebt. Neem contact op met de handleiding voor uw boot aan de specifieke onderdeelnummer van de kap die je nodig hebt. Als u geen gids van de eigenaar of het onderdeelnummer vinden zijn, volgt stap 2 om de oude dop te verwijderen en neem het mee naar de winkel.

Stap 1: Koop een vervangende Water Outlet Cap

Gebruik een kruiskopschroevendraaier om de 3 schroeven van de flens de waterafvoer dop in plaats verwijderen. Verwijder de schroeven zorgvuldig, zodat zij tijdens het proces worden gestript. Breng wat smering zoals Liquid Wrench of 3-in-1 olie om de schroeven indien nodig, om hen op te los te maken voordat u ze uit de flens.

Stap 2: Verwijder het oude Cap

Plaats de schroeven aan de zijkant, zodat ze gemakkelijk kunnen worden opgehaald bij het plaatsen van de nieuwe waterafvoer cap op uw boot.

Stap 3: Installeer de vervanging Water Outlet kapje op de boot

Verwijder het vervangende onderdeel uit de verpakking. Plaats de dop op de plaats waar de oude stuk werd verwijderd. Maak aanpassingen aan de flens met je handen totdat u zeker weet dat het perfect zit op zijn plaats en klaar om te worden bevestigd.

Stap 4: Schroef Op de Vervanging

Gebruik de Phillips schroevendraaier om het vervangende onderdeel naar de boot te bevestigen. Smeer de schroefgaten, zodat het gemakkelijker zal zijn om de flens vastschroeven. Zorg ervoor dat de dop en de ketting van het water uitlaat dop aan de zijn gratis en niet verstrikt raken, terwijl het bevestigen van de flens naar de boot.

Dit is het proces voor het vervangen en repareren van de waterafvoer cap voor uw boot. Als je niet weet waar de kap is gevestigd of zijn problemen lokaliseren, raadpleeg dan de handleiding voor uw boot voor het begin van de vervanging.