hoe travertijn wandtegel verzegelen

Om uw travertijn wandtegel te beschermen tegen schade, moet u onmiddellijk verzegelen na de installatie. Terwijl je zou kunnen professionals bellen om uw tegel installatie te behandelen, kunt u geld besparen bij het installeren en het afdichten van travertijn betegelde wanden door het zelf te doen.

Indien mogelijk, specie de tegels voor het afdichten.

Stap 1 – Voorbereiden van de Muur

Onmiddellijk voorafgaand aan het afdichten van de muur, gebruik maken van afwasmiddel en water, of een gespecialiseerde steen cleaner om vuil en stof van uw travertijn muur te verwijderen. Spoel je muur af met gedestilleerd water en laat ze drogen.

Stap 2 – Het afdichten van de Muur

Nu uw wandtegels schoon zijn, kun je ze af te dichten zonder afdichting in materialen die kunnen leiden tot onaantrekkelijk wandtegels of een zwakke, gemakkelijk beschadigd afdichting. Gebruik je borstel om de sealer van toepassing volgens de instructies van de fabrikant.

Stap 3 – het toevoegen van meer Coats

Laat de sealer volledig drogen op uw travertijn tegels. Zodra je dit hebt gedaan, kunt u extra lagen sealer toe te voegen. Of dit is een goed idee zal afhangen van de specifieke merk dat u gebruikt. Raadpleeg de instructies, en penseel op verdere lagen van sealer als uw specifieke product adviseert u dat doet.