hoe versleten tapijt padding vervangen

Tapijt padding is iets dat de meeste huiseigenaren nooit denken over. Het ligt onder het tapijt al jaren, en de enige keer dat je er goed over nadenkt is wanneer het onder de maat presterende of wanneer u het vervangen van uw tapijt. Als uw tapijt pad is versleten, maar het tapijt is in goede vorm, kon je eigenlijk vervangt alleen de vulling. Hier zijn de basisprincipes van het vervangen van versleten tapijt padding.

Als je weet dat je gaat te hebben om uw pad te vervangen, moet u om uit te gaan en de aankoop van een aantal nieuwe pad. Wanneer u dit doet, zorg ervoor dat je niet beknibbelen en koop de goedkoopste pad beschikbaar. Zoals u nu weet, het kopen van een goede pad is belangrijk en kan een groot verschil op hoe lang uw tapijt duurt te maken. Daarom moet u een beter pad te kopen ter vervanging van het eerste. Hopelijk, zult u dan in staat zijn om eventuele toekomstige problemen te vermijden.

Stap 1 Aankoop New Padding

Zodra u het tapijt opvulling die je nodig hebt, moet u eerst de bestaande tapijt omhoog te trekken. Trek het met zorg en zorg ervoor dat niet te beschadigen in het proces. Je moet in staat zijn naar de rand van het te grijpen en trek het omhoog off van de tack strips. Het kan zijn dat trek een plint naar de rand te krijgen, afhankelijk van hoe goed het is geïnstalleerd. laat het allemaal in één stuk en laat de naden indien mogelijk.

Stap 2 Trek de Carpet

Zodra u het tapijt up, is het tijd om het oude pad te verwijderen. U kunt het grootste deel van het te grijpen en trek het uit de hand. Als u rebond padding, zal het waarschijnlijk afbrokkelende in verschillende stukken. Als een groot deel van het in kleine stukjes, kan het nodig zijn om het te vegen met een bezem en stof pan. U zult waarschijnlijk moeten een schraper gebruiken om schraap het pad dat werd bevestigd met lijm. Zorg ervoor dat de vloer schoon is en geen stukjes pad achtergelaten hebben. Veeg de vloer en verwijder overtollige stof.

Stap 3 Verwijder de oude Pad

Wanneer u de vloer schoon en vrij van puin, is het tijd om de lijm. Er is geen exacte wetenschap om het aanbrengen van de pad lijm. Open de deksel van de container en giet wat op de vloer. Breng het hele gebied en zorg ervoor dat elk deel van de ruimte wordt gedekt.

Stap 4 Breng de lijm

Rol het pad en leg het op de grond. U moet uw mes gebruiken om het pad te snijden om te passen. Zorg ervoor dat deze stevig in de lijm wordt ingedrukt. Tape het pad samen met het pad tape.

Stap 5- Installeer de Pad

Leg het tapijt weer op zijn plaats. Maak dan gebruik van de kracht brancard en knie kicker om goed terug te zetten op de tac strips.

Stap 6 Plaats de Carpet