hoe zand te verspreiden onder een kruipruimte

Kruipruimten zijn gebruikelijk in moderne huizen. Dit gedeelte van het huis is er voor de werknemers toegang tot sanitair en elektrische systemen. Sommige huiseigenaren maken gebruik van dit als een extra opslagruimte om ongebruikte persoonlijke spullen op te slaan;. Hoewel het gebied normaal vacant wordt gelaten, je nog wilt houden het georganiseerd en schoon. Houd de ruimte zo droog mogelijk en verwijder het vocht van tijd tot tijd. De beste manier om dit te doen is te vullen met zand. Volg deze stappen om de juiste en gemakkelijk houd je kruipruimte droog met zand.

Voordat iets anders, moet je ervoor zorgen dat de ruimte vrij is van vuil. Gebruik een bezem stok om zich te ontdoen van de gedroogde bladeren, snoeppapiertjes en andere vuilnis u kunt vinden op de vloer te krijgen. Laat de vulling procedure niet starten, tenzij het gebied is helemaal schoon.

Stap 1 – Het schoonmaken van de omgeving

Vul je emmer met zand met behulp van de schop. Het kan enige tijd duren om het proces te voltooien, omdat je moet blijven terug te keren naar de prullenbak weer te laden. U kunt zoveel emmers of vuilnisbakken te gebruiken als u in uw huis, zodat je de ruimte met zand sneller kan vullen. Trouwens, je hebt je push-kar.

Stap 2 – Verzamel de Sand

Het zal niet moeilijk zijn voor u om de bakken van zand te vervoeren. Wees geduldig over. Sommigen zouden liever breng de hele zak zand naar de plek om de vulling sneller te maken, maar als je dat doet, kun je geen controle over de hoeveelheid zand die je giet. Doen het op die manier zal alleen het moeilijk maken voor u om de ruimte met een nog bedrag in te vullen.

Stap 3 – Verspreid het zand naar de Space

Giet de emmer zand in de ruimte verspreid met de schep. Plat de hele verdieping met zand, totdat de gehele ruimte volledig bedekt. Het uitrijden proces kan vervelend zijn omdat je moet ervoor zorgen dat het allemaal gelijke hoeveelheid zand. De vloer moet een gelijk niveau om hobbels te voorkomen.

Je hoeft niet echt nodig om de hele ruimte te vullen met zeer dikke zand, net genoeg om de hele ruimte te dekken. Het vullen van de kruipruimte met zand en het verspreiden van het hele gebied is zeer eenvoudig, maar het is ook ongelooflijk vervelend. Het werk vereist dat u zo veel moeite uit te oefenen in het overbrengen van zware bakken en te spreiden over de vloer.

Zorg ervoor dat u een lichtere schop te gebruiken, zodat je niet je armen zal pijn doen terwijl het doen van de baan. Doen dus vermindert uw last. Houd in gedachten dat als je eenmaal klaar bent, zal je zeker de beloning van het hebben van een schone en droge kruipruimte plukken.