het vervangen van hardboard gevelbekleding

Hardboard gevelbekleding is een cement en vezel product dat wordt gebruikt op de buitenkant van veel huizen vandaag. Het heeft dezelfde blik op vinyl gevelbeplating, maar is veel harder en zorgt voor een betere isolerende bescherming voor het huis. Dit hardboard opruimen bekleed met een primer om de hoeveelheid water die verzadigd kan gebeuren wanneer het regent verminderen. De uiteinden moeten ook worden gevuld voordat ze worden geïnstalleerd om door te gaan blokkeren het water uit onderdompelen in de hardboard. Als gevolg van onjuiste installatie, of door jaren van gebruik, dit hardboard gevelbekleding is gevoelig voor mislukken of schade lijden. Wanneer u eventuele schade aan het hardboard merken spooraansluiting moet onmiddellijk worden vervangen.

Dia in een kleine koevoet onder de beschadigde stuk hardboard gevelbekleding. Zorg ervoor om het niet te wrikken helemaal uit, u alleen wilt om het los te komen, zodat u handmatig kunt verwijderen. Het kan nodig zijn om een ​​aantal van de omliggende stukken af ​​te wrikken als ze ook betrokken bij de schade, of als er schade aan de mantel eronder is geweest.

Stap 1: Wip beschadigde gebied

Handmatig draai de hardboard gevelbekleding met je handen in plaats van voortdurende nieuwsgierige nadat ze zijn los te maken. Dit zal enige andere schade aan de omgeving te minimaliseren. Probeer het hele stuk hardboard gevelbekleding te verwijderen voor een betere integriteit van de buitenkant.

Stap 2: Verwijder het kapotte Hardboard Siding

Met de beschadigde hardboard gevelbekleding verwijderd kunt u nu inspecteren de mantel onder voor andere reparaties die nodig is.

Stap 3: Controleer op Overig Schadevrij

Meet de doorsnede van gevelbeplating die ontbreekt. Doe dit met het deel van de muur waar de nieuwe gevelbeplating wordt geïnstalleerd, niet met de oud stuk hardboard gevelbekleding. Transfer die meting aan het nieuwe stuk en beginnen om de cut met een vaardigheid zaag en fijne tanden zaagblad te maken.

Stap 4: Meet Hardboard Siding Passend

Leg de hardboard spooraansluiting op een vlakke ondergrond ondersteund door schragen. Stel de diepte van de vaardigheid zag om gewoon te gaan door het hardboard gevelbeplating. Zorg ervoor dat de bovenkant van de gevelbeplating is naar beneden uit de buurt van het mes. Zet de zaag op het merk en langzaam dwars door de gevelbeplating.

Stap 5: Cut Hardboard Siding

Zodra de bezuinigingen zijn gemaakt, eerste de uiteinden van de gevelbeplating. Dit zal beschermen tegen eventuele waterschade. Laat het drogen voordat u.

Stap 6: Prime Ends

Stap 7: Installeer New Hardboard Siding

Houd de gevelbeplating omhoog op zijn plaats en schuif het onder het bovenste gedeelte. Zorg ervoor dat het overlapt de onderkant van 1/2 inch. Zet hem aan de buitenkant van uw huis met metselwerk nagels zo dicht mogelijk bij de top als je kunt.

Zodra het nieuwe stuk van gevelbekleding in veilige aan de buitenkant van de woning moet je doorgaan met de waterdichtheid. Gebruik een nieuwe tube breeuwen en snij het uiteinde, zodat een kleine kraal zal worden vrijgegeven. Breng dit dunne kraal van breeuwen rond het gehele gebied van het nieuwe stuk van de gevelbeplating. Zorg ervoor dat het voortdurend en zonder onderbrekingen tussen de gevelbeplating en breeuwen.

Stap 8: Caulk gewrichten van Siding