het vervangen van massief houten stoel spindels

Een deel van de sterkte en stabiliteit van een stoel is de stoel spillen, die hoofdzakelijk worden gebruikt om de rug van een gewone stoel vormen. In staat zijn om de assen te vervangen kan u helpen om de stoel in zijn oorspronkelijke staat terug te keren in plaats van uit te gooien. Na enkele stappen stelt u in staat om dit project te voltooien zonder de hulp van een professional.

Begin het project met een onderzoek van de leerstoel, die u zal helpen bepalen hoe de bestaande stoel spindels te verwijderen. Als de stoel is er een waarin je zelf hebt samengesteld, kunt u vinden het gemakkelijker om te erkennen hoe het allemaal in elkaar past. Als alternatief kan je de handleiding om u te helpen hebben. Controleren op eventuele beweging die invloed kunnen de spillen, waardoor ze makkelijker te verwijderen maakt. Het maakt niet uit wat voor soort stoel, controleren hoe de spindels zijn bevestigd, zoals just gemonteerd in een uitsparing of gelijmd op zijn plaats.

Stap 1 – Onderzoek

De bestaande stoel spindels moet worden verwijderd om de nieuwe in de plaats te monteren schakelen. Als het mogelijk is om een ​​aantal demontage voeren, dit maakt het gemakkelijker om de spillen los. Verwijder voorzichtig schroeven of bouten die het voorzitterschap samen en veilig leg ze opzij. In sommige gevallen zal je gewoon in staat zijn om een ​​doek te wikkelen rond de as en draai het van plaats. Echter, als ze stevig op hun plaats, gebruik dan een hamer en punch om hen te dwingen van plaats.

Stap 2 – Verwijder Spillen

Indien schade aan de uitsparingen de stoel spillen houden is, zal deze moeten vóór procedure worden gerepareerd. Als ze elke splits hebben geleden, te repareren dit met behulp van een kleine hoeveelheid hout vulmiddel en laat het vulmiddel drogen alvorens verder te gaan. Gebruik schuurpapier om schoon te maken elke ruwe randen op het lichaam van de stoel en op de spillen. Meten van de uitsparing zodat de einden van de spillen daarbinnen past. Test de spillen in de uitsparingen zodat ze goed passen en die van de juiste lengte. Meet drukken en gebruik een handzaag één van de vervangingen die bewijzen te lang te snijden.

Stap 3 – Storing

Breng een kleine hoeveelheid houtlijm in de beide uitsparingen in die u van plan om de eerste spil passen. Monteer de nieuwe leerstoel spindels door stevig te drukken op zijn plaats, weg te vegen overtollige lijm die wordt verplaatst. Wanneer de stoel is gedemonteerd voor het doel, voorzichtig slot de verwijderde gedeelte weer op zijn plaats en controleer of alle assen correct worden uitgelijnd. U zult dan in een positie om de bevestigingen in te voegen en zet ze vast met een schroevendraaier of moersleutel. Controleer dat ze niet in staat zijn enige beweging nadat ze zijn beveiligd.

Stap 4 – Installeer