hoe autostoelen opnieuw te bekleden

De makkelijkste manier om direct glamour toe te voegen aan uw auto is om autostoelen opnieuw te bekleden. Dit samen met regelmatige dienstencheques laat uw auto laatst voor een hele lange tijd. Toch heeft reupholstering uitgegroeid tot een kostbare aangelegenheid te laat. Om dit op te lossen, bieden wij een eenvoudige stap-voor-stap benadering die u zullen toelaten om het uiterlijk van de auto te veranderen zonder aftappen van uw financiƫn.

U moet beslissen wat voor soort materiaal dat u wilt voor het afdekken van de auto zetels. Zorg ervoor dat de kleur past goed bij de auto exterieur en interieur design. Bij een auto-accessoire op te slaan, een enorm scala aan auto stoelhoezen zijn beschikbaar. Uit leder van de hoogste kwaliteit te funky plastic deksels, autobekleding behandelingen hebben veel te bieden.

Stap 1: de Fabric selecteren

Zoek de bouten van de zetels die op de onderkant. Met behulp van moersleutel, draai ze voorzichtig. Ooit de zetel losraakt, neem het uit de auto en dan scheiden de voor-, achter- en hoofdsteun zitplaatsen. Voorzichtig pak de covers die er eerder waren. Als de covers zijn dichtgenaaid je nodig hebt om ze rip off. Als de covers worden geniet, dan gewoon trek de nieten haak en ontdek de zitting. Zien waar het varken ringen van de zetels, en met behulp van een schroevendraaier, los te maken om de zetel van de cover te bevrijden volledig. Maak een markering in de plaatsen van de sporen en ringen vervoeren.

Stap 2: Het losmaken van Autostoelen

Controleer de stoel frame. Kijk of je nodig hebt om het te schilderen om gecorrodeerde delen te dekken. Zorg ervoor dat de verf helemaal droog is voordat u begint met werk van reupholstering. Neem nu een aantal van de nieuwe doek en zet het op de grens pads. Gebruik lijm om de stoel broodje in de plaats het was voor plaatsen.

Stap 3: Seat Bun Installatie

Neem nu de stof die werd verwijderd en spreid het uit op een witte tekenvel. Teken de vorm van de deksels op het voor het maken van een patroon te voorzien. Je zou het kunnen ontwerpen op basis van uw keuze. Meet de afmetingen van de stoelen en de aankoop van nieuw materiaal van de zitting. Knip de getraceerd patronen en plaats het op de nieuwe stof om de omtrek te tekenen. Daarna, snijd het nieuwe doek volgens de getraceerd design.

Stap 4: Het maken van Covers

Leg deze op de respectievelijke zitting onderdelen afhankelijk van de grootte en bevestig ze met behulp van autobekleding nietmachines. Leg de rug van de zetels in de frames en schroef de ringen terug op zijn plaats. Zorg ervoor dat de bouten stevig worden opnieuw gevoegd in plaats, zodat de stoelen niet wiebelen. Terwijl het ophangen van de nieuwe doek, zorg ervoor dat na het verpakken van het op de voorpagina van de zitplaatsen, je het rekken en geef het door de ringen en vervolgens wikkel het op de achterkant van het broodje. Tenslotte nietje de uiteinden aan de voet gebied van de stoel broodje.

Stap 5: Montage Covers en Seats

U kunt ervoor kiezen om opnieuw te schilderen de stoel frames te passen aan de stoelbekleding kleuren. Een andere goedkope re-bekleding idee is om de auto kussens op de stoelen in te voegen en stok op de auto stickers op de binnenmuren. Diverse opties zoals deze zijn gemakkelijk te vinden in een accessoire showroom voor auto’s. Eenvoudige reupholstering van de zetels zal fleuren uw auto en te verbeteren haar schoonheid.

Stap 6: afwerking