hoe de trekkoord starter te vervangen op een tuin helmstok

Een benzine aangedreven tuin helmstok is een duur apparaat dat het bewerken van de grond een snel proces maakt. Als de tuin helmstok het koord gebruikt om te starten bedienen ondervindt veel slijtage en remmen. Deze kabels zijn vaak touw, maar sommige zijn van metaal. Als deze kabels beschadigd raken kunt u de tuin helmstok starten.

Kennismaking met het trekkoord van de tuin helmstok is een vrij eenvoudig proces. Verwijder de bekleding van de bovenkant van de bougie. Door dit te doen wordt voorkomen dat de tuin helmstok onbedoeld starten. Zodra dit rubber wordt verwijderd, kunt u het afsluiten van de bougie draad. De starter is bedekt met een plastic lijkwade en vastgezet op zijn plaats met een aantal bouten. Gebruik ofwel de sleutel set of ingesteld op deze bouten te verwijderen en vervolgens til de kap en plaats het op uw werkblad ondersteboven socket. Bevestigd aan de onderzijde van de mantel is een riemschijf waar de oude trekkoord ligt.

Stap 1 – Toegang tot het trekkoord

Gebruik een vrije hand om de lijkwade te houden stevig op zijn plaats en met de andere hand de hand de poelie naar rechts draait. Ga hiermee door totdat de trekker ophoudt te bewegen en vervolgens klem hem met de brede vice grip tang. Hiermee wordt voorkomen dat de tuin helmstok los van terugveren in de katrol, zoals ze zijn bedoeld om terugslag op hun eigen. Zoek de knoop in het koord, dat is aan het einde van het snoer en in het midden van de schijf. Gebruik de naald neus tang en draai de knoop totdat u de tuin helmstok snoer dat kapot is kan verwijderen.

Stap 2 – Verwijder het trekkoord

Het enige doel dat je hoeft te maken over het einde zonder het handvat. Het andere uiteinde door de opening in de mantel van de starter van de onderzijde (de bovenste die zou zijn). Schuif het koord om de knoop gat in de poelie totdat u het kunt zien. Trek ten minste een voet van het koord door de knoop gat en een knoop aan het eind. Als u gebruik maakt van een doek koord licht de wedstrijd en branden aan het einde van het snoer buiten de knoop. Licht singe het zo het snoer niet ontrafelen of rafelen.

Stap 3 – Installeer de Garden Tiller Cord

U moet het snoer strak wordt getrokken, zodat het rust in de knoop gat correct. Pak de stekker uit de buitenkant en trek deze vervolgens. U zult merken het snoer wordt getrokken in de richting van de schijf en de knoop gat. Het snoer zal zich uiteindelijk plaats. U kunt dan verwijder de tang, zodat de schijf zijn werk kan doen en wind het snoer omheen. Nu kunt u de lijkwade en de bougie draad.

Stap 4 – Seat de Cord