hoe elektrische snoeren door middel van concrete kelderverdiepingen draad

Concrete kelderverdiepingen kan een moeilijke uitdaging om door te komen als je moet installeren om het even wat onder hen, door hen of om hen heen. Leidingen en kabels zijn een grote uitdaging en als je een item dat moet worden doorlopen, moet u bepaalde voorzorgsmaatregelen te nemen.

Afhankelijk van hoe dik de betonnen vloer is dat je misschien professionele hulp nodig hebben. Echter, voor regelmatige dikte vloeren, zoekt de draden je nodig hebt om de draad, met behulp van de elektrische draad locator. Wanneer u draad gaten te boren die u niet wilt boren door middel van een bestaande of levende draden. Gebruik de juiste maat metselwerk stukjes te boren in het beton in de richting die u nodig hebt om de draden te nemen.

Stap 1 – Het maken van de Gaten

Zodra gaten zijn geboord neemt de dikke draad en doorgeven aan de andere uiteinde van het gat. Aan de andere kant, bevestigt de draden die u nodig hebt om door te rijgen, met behulp van de vislijn om het koord te binden aan de dikke threading draad.

Stap 2 – Threading

Trek het koord door het gebruik van de dikke threading draad en als het gaat via de andere kant van het gat, ongedaan maken van de vislijn en sluit het snoer aan de elektrische post of stopcontacten.

Stap 3 – Pulling