hoe je achterste truck venster Seal Repair

Als uw truck achterruit afdichting minder efficiƫnt dan je zou willen is geworden, kan het tijd om het te vervangen. Gelukkig zijn de meeste vrachtwagens ontworpen om het relatief eenvoudig om dit te repareren. Door het volgen van de onderstaande stappen, moet u goed op uw manier aan het installeren van uw nieuw venster afdichting en genieten van een efficiƫntere rijervaring.

Als er stuwing rond het raam zelf, dient u dit met het oog op de toegang tot het raam te verwijderen. Om dit te doen, op zoek naar clips langs de buitenkant van de trim en laat ze. Gebruik vervolgens een trim-stick om je weg te werken rond de randen van de trim totdat je het hele stuk verwijderd.

Stap 1: Verwijder Trim

Vanuit de truck, neem dan een platte schroevendraaier en steek het uiteinde onder de lip van de oude rubberen afdichting pakking. Werk je weg in het gehele binnenrand van de afdichting met de schroevendraaier, nieuwsgierige de oude zegel weg als je je weg te werken.

Stap 2: wrikken uit Oude Seal

U moet de glazen achterruit van uw truck te verwijderen voordat je in staat om deze reparatie effectief te voltooien zal zijn. Terwijl u uw weg rond de binnenkant lip van de afdichting pakking uit de vorige stap werken, beginnen te duw op het glas van de binnenkant, zodat het iets uitsteekt in de buitenkant van uw truck. Als u deze stap hebt voltooid, glijden in het bed van uw truck en verwijder het glas volledig van de buitenwereld.

Stap 3: Verwijder Glass

Wanneer u het raam volledig uit de achterkant van de truck hebt verwijderd, werk je weg in het raam zelf, het verwijderen van de rubberen pakking van de rand van het venster.

Stap 4: Verwijder de pakking

Na de aanschaf van een nieuwe pakking, plaatst het raam van uw truck erin achterzijde, voorzichtig het veiligstellen van het rond alle randen. Aan de buitenkant van de afdichting in de uitsparing waar de pakking bevestigen aan uw vrachtwagen, draad een nylondraad rond de gehele lengte van de pakking.

Stap 5: Installeer de nieuwe pakking Seal

Vervolgens moet u zowel de rubberen afdichting zelf en de lip aan de achterkant raamkozijn van uw truck met een sopje te smeren.

Stap 6: Smeer de pakking

Stap 7: Installeer de Window

Plaats de onderzijde van de rubberen afdichting langs de bodemklep van de achterruit frame van de vrachtwagen. Terwijl het zetten stevige druk op het raam (mogelijk een partner nodig om u te helpen met dit deel), beginnen met het uittrekken van de nylon koord van de pakking, werken de rubber rond de lip van het raamkozijn als je gaat. Zodra u klaar bent met het installeren van de rubberen afdichting rond de hele lip van het raamkozijn, neem de tijd om te tikken op de pakking zich helemaal rond het zegel om ervoor te zorgen dat deze stevig op hun plaats. Als u zeker weet dat de afdichting stevig op zijn plaats, moet je worden gedaan.