hoe je een betonnen terras vlek

Het toepassen van beton vlek is een goedkope en effectieve manier om uw betonnen terras te transformeren in een meer aantrekkelijke en plezierige ruimte. Concrete vlek komt in vele kleuren en het helpt ook om de patio tegen waterschade te beschermen. Aanbrengen beton vlek uw betonnen terras is een relatief eenvoudige taak, maar vanwege de vereiste droogtijd voor de vlek, duurt het enkele dagen duren. Hier is een stap-voor-stap handleiding om u te helpen uw betonnen plaat te zetten in iets meer aantrekkelijk en uitnodigend

Bij de voorbereiding van uw betonnen terras voor kleuring en bij de toepassing van de sealer, moet je voldoende beschermende kleding om jezelf te beschermen dragen. Veel van de chemicaliën die worden gebruikt om schoon te maken en de voorbereiding van uw betonnen terras zijn gevaarlijk en giftig en moet u een filtratie masker te gebruiken. Zorg er altijd voor uw veiligheid brillen en handschoenen te dragen bij het werken met gevaarlijke schoonmaakmiddelen.

Stap 1 – Safety First

Met behulp van een hogedrukreiniger, en een niet-residu cleaning agent of dalende middel, de druk was de betonnen terras om zo veel vuil, vet en zo mogelijk te verwijderen. Nadat je de druk waste de patio, gebruik dan een zware borstel of bezem om de patio te schrobben en te verwijderen hardnekkige vlekken of vetvlekken. Gebruik ten slotte een waterslang aan de patio spuiten en zorg ervoor dat u af te spoelen alle zeep of dalende middel. Op dit moment moet je ook grondig te genieten van de struiken en gras in de directe omgeving van de betonnen terras. Dit zal hen helpen te beschermen tegen het zuur betonnen reiniger die je nodig hebt om de volgende toe te passen.

Stap 2 – Pressure Was de Patio

Met behulp van het zuur op basis van beton schoner, volg de draairichtingen en gebruik je zware borstel om de betonnen patio plaat te schrobben. Afhankelijk van het type zuur reinigingsmiddel dat u gebruikt, kunt u in staat om het oppervlak te spoelen meteen of u kan nodig zijn om de zure reiniger te zitten voor een paar minuten voor het spoelen. Terwijl het voortdurend om ervoor te zorgen dat u uw beschermende kleding dragen, volg dan de instructies van de fabrikant precies.

Stap 3 – Reinig de Patio Met Acid

Vervolgens neem je waterslang en spoel de betonnen terras grondig en ook zorg ervoor dat elk zuur residu spoelen van het gras en struiken in het gebied.

Stap 4 – Wachten tot Patio is Dry

Laat de patio oppervlak goed drogen. typisch, moet u toestaan ​​dat de betonnen terras droog zorgen voor ten minste 48 uur voordat u verder gaat.

Stap 5 – Breng de Concrete Stain

Vervolgens giet het beton vlek in je verf lade en gebruik je verfroller om te beginnen met het aanbrengen van de vlek op de betonnen terras. Zorg ervoor dat u gelijk de vlek met de rol toe te passen en ervoor te zorgen dat er geen gaten of gemiste plekken. Laat de vlek drogen gedurende ten minste 24 uur voor het toevoegen van een tweede lagen indien nodig.