hoe je een douche raam af te dichten

Naast de afvoer en de douche kop, de belangrijkste in uw douche is de douche raam. Zonder goed onderhoud, kan je tocht, schimmel en andere waterschade lijden. Volg deze eenvoudige stappen om uw douche raam te verzegelen.

Verrassenderwijs zijn er verschillende soorten kit te kiezen. De meest beschikbare type is siliconenkit. Het kan een goede keuze zijn bij het afdichten van een douche raam, omdat het bestand tegen extreme veranderingen in temperatuur. Kijk ook eens naar blended kalefateren, die latex, acryl en silicone bevat. Het is een goede keuze voor indoor breeuwen banen. U kunt ook willen denken over kitten die zijn speciaal gemaakt voor keukens en badkamers, omdat ze zeker alles wat je nodig hebt om uw douche raam af te dichten zal bieden.

Stap 1 – Het kiezen van Uw Caulk

Zorg ervoor dat de douche raam en dorpel schoon zijn. Als je raam stoffig of vuil is, zal de kalefateren niet goed hechten aan het oppervlak. Zorg er ook voor dat u het gebied drogen voordat u probeert om het te verzegelen.

Stap 2 – Schoonmaken

Kalefateren komt in een buis. U moet de tip om toegang te krijgen snijden. Maak een schone rand, zodat de kit perst uniform in een hanteerbare vorm. Wanneer u klaar bent om de kalefateren toepassen op uw douche raam zijn, plaatst u het uiteinde van de buis tegen de naad. Duw met een tussenliggende hoeveelheid kracht. Zodra u de kit uit de buis komt, gestaag vul de naad.

Stap 3 – Het aanbrengen van de Caulk

Werken snel, neem een ​​plankje of bestand en plat de kalefateren, die in uitbarstingen kunnen zijn gekomen. Maak de kalefateren uniform voor de juiste plaatsing en een nette afwerking.

Stap 4 – Smoothing de Caulk

Laat de kalefateren volledig opdrogen voordat u uw douche weer gebruiken. Het beste wat te doen is laat de nieuwe kalefateren een nacht drogen, test dan opnieuw voordat u de douche te gebruiken. Raak de kalefateren. Als het nog steeds voelt zacht of een beetje plakkerig, het nog steeds heeft tijd nodig om te drogen. Wacht tot de kalefateren is moeilijk om je douche te gebruiken.

Stap 5 – Drogen