hoe je een rv water tank niveau-indicator vervangen

Als u een waterniveau sensor in uw camper watertanks die niet meer werkt, dan kunt u het snel vervangen. Het vervangen van dit soort water tank monitors is niet al te moeilijk, omdat ze meestal eenvoudig te verwijderen en opnieuw te bevestigen. Je kon de juiste soort vervanging sensor voor uw camper watertanks in de meeste stacaravan aanbod winkels te vinden.

Parkeer uw camper op een vlakke ondergrond en op de handrem. U moet dan leeg uit uw camper watertank en zorg ervoor dat de camper is volledig onbeweeglijk. U moet in het kader van de RV te krijgen om het waterreservoir te verwijderen. Open de tank en draai de sensor vanaf de zijkant. U dient verwijder vervolgens de draad aansluitingen van de sensor door op de tab aan de achterkant en trekken naar u toe. U kunt dan verwijder de sensor.

Stap 1 – Verwijder de oude sensor

Neem de nieuwe sensor uit de verpakking en plaats het in de sensor houder. Schroef het terug op zijn plaats met behulp van een schroevendraaier. Vervang de elektrische aansluitingen door op de tab in de betreffende hole. Je moet dan plaats de watertank en controleer of de sensor werkt door het vullen van de tank met water en legen.

Stap 2 – Installeer de nieuwe sensor