hoe je een septic tank deksel vervangen

De reguliere vervanging van een septic tank deksel helpt uw ​​afval systeem blijven om goed te functioneren door het verminderen van de verandering van de items krijgen in het systeem en het veroorzaken van verstopping. Het is belangrijk om een ​​septic tank deksel te vervangen om te helpen te bevatten geuren.

Zoek en vind de septic tank om het deksel te verwijderen en te vervangen. Dit kan soms moeilijker dan het klinkt, vooral als u een grotere woning. Probeer eerst de gemakkelijke manier door ofwel contact opnemen met de lokale tank pumpers, langs huiseigenaren of het ministerie van volksgezondheid in uw omgeving. Kunnen zij in staat om u de positie van uw septische tank te vertellen en bespaart u een hoop tijd en moeite op zoek naar het.

Stap 1 – Zoek de septic tank

Als de gemakkelijke manier niet werkt, dan moet je op zoek naar de riool bestaan ​​uit uw huis. Dit is gemakkelijk te vinden in een onvoltooide door kelder op zoek naar de plek waar alle rioolbuizen komen samen en gaan uit van een van de kelderwanden. Als uw kelder klaar is, gaan op het dak en vind de vent die het mogelijk maakt riool gassen kunnen ontsnappen. De rioolbuis exit zal meestal komen van de kelder muur onder deze vent Kijk naar buiten 10 tot 20 voet vanaf de locatie van de afrit buis waar er een vierkant van het gras dat groener en gezonder dan de rest lijkt. Gebruik een metaaldetector om de exacte positie van de tank te vinden voordat je begint te graven.

Stap 2 – Bepaal het Type Vervangende Septic Tank deksel Verplicht

Graven is niet nodig als de septic tank deksel boven de grond zoals in vaak het geval is. Ga gewoon naar de patch van groener gras en bezuinigen langer gras of te verwijderen puin om het deksel.

Stap 3 – Verwijder en vervang het deksel

De meeste deksels zijn ofwel 21 inch breed en 24 inch breed. Gebruik een meetlint om de breedte te bepalen. Zoek dan uit wat voor soort materiaal de huidige deksel is gemaakt van. zal ofwel PVC, polyethyleen met hoge dichtheid, of beton. Als de klep is concreet, kunt u overwegen te vervangen door een PVC of polyethyleen deksel. Deze deksels zijn waterdicht en licht van gewicht, zodat ze makkelijker op te tillen om toegang te krijgen tot de tank.

Koop de vervanging deksel van uw keuze in de juiste maat. Klik hier voor de vervangende deksel bij een grote hardware winkel of een winkel gespecialiseerd in septic tank levert. Verwacht te rond de $ 100 betalen voor een betonnen deksel, $ 225 voor een PVC en $ 200 voor een polyethyleen septic tank deksel.

Als uw huidige septic tank deksel is concreet, moet je iemand met een backhoe op te tillen en verwijder het deksel en stootborden, omdat het te zwaar zal zijn om dat zelf te doen huren. Huur de operator om de nieuwe deksel en installeren als u liever met de betonnen deksel.

PVC of polyethyleen deksels kunnen worden verwijderd alleen of met een assistent volgens de instructies van de fabrikant. Het eenvoudigste type septic tank deksel zelf te plaatsen is een PVC aangezien bindingen gemakkelijk hechten aan het deksel waardoor het makkelijker om te bevestigen aan een tank. Het is ook sterk en hoeft niet te worden behandeld om het laatste te maken. Een polyethyleen deksel zal moeten worden overkoepelde om het sterker te maken. Om dit te doen volgt u de instructies van de fabrikant.