hoe je veilig te maken zelfgemaakte behang verwijderen oplossing

Wallpaper verwijdering kan een uitdagende baan als je niet de juiste oplossing te gebruiken om te helpen verwijderen oude patronen. Er zijn een verscheidenheid aan materialen die u kunt gebruiken om een ​​wallpaper verwijdering oplossing te creëren, maar sommige zijn milieuvriendelijker dan anderen. Een milieuvriendelijke oplossing kan gemakkelijk worden gemaakt met typische huishoudelijke artikelen en veilig worden gebruikt.

Voordat u begint te mengen de zelfgemaakte oplossing, is het belangrijk om te dekken en alle omliggende gebieden waar je gaat werken beschermen. Leg grote doeken op de grond en de aangrenzende meubels. Ook, duidelijk maken aan iemand anders in het huis dat je op het punt om de oplossing te mengen, zodat ze niet in een potentieel gevaarlijke omgeving met uitglijden risico’s en meerdere hoeveelheden gereedschappen of materialen vallen zijn. Denk aan het plaatsen van een bewaker rond het werkgebied om nieuwsgierige kinderen te stoppen van het lopen. Je kan een fireguard of werken veiligheidsbarrière te gebruiken voor dit.

Stap 1 – Cover and Protect

Uw volgende stap is om alle ingrediënten die je nodig hebt om de oplossing te creëren monteren. U zult iets zuur te werken met een ruime hoeveelheid warm water nodig hebben. Witte azijn is het beste, want het is iets dat de meeste mensen thuis hebben en het zal niet vlekken op uw muren als je het gebruikt. Ook, neem een ​​paar citroenen als je ze hebt. De zuren uit deze zullen de sterkte van de eindoplossing intensiveren. Als je hebt geen witte azijn of citroensap gemakkelijk beschikbaar is, kan wasverzachter een soortgelijk werk doen.

Stap 2 – Ingrediënten

Neem een ​​grote emmer en giet in ongeveer 2 liter warm water en 2 liter azijn. Azijn kan goedkoop worden gekocht in grote hoeveelheden van veel thuis supermarkten. Roer de oplossing rond met een grote houten stok of een paal tot beide elementen grondig zijn gecombineerd. Snijd de citroenen in de helft met een mes en knijp zo veel sap in mogelijk. Roer nogmaals grondig.

Stap 3 – Meng

U moet nu de zelfgemaakte oplossing aan de muur te passen. Dit zal betekenen dat je moet duik recht in de oplossing voor de intense voordelen van de zuren die in de azijn en citroenen te genieten. Bescherm jezelf met lange huishoudhandschoenen. Deze handschoenen zal je ook toestaan ​​om de oplossing met je handen voor een betere combinatie van materialen roer zonder het risico op irritatie van de huid.

Stap 4 – Bescherm uzelf

Breng de zelfgemaakte oplossing over het gebied dat u wilt wallpaper te strippen uit. De zuren en het water zal combineren te verzachten en verwijder eventuele lijm lijm. Het gebruik van sponzen is een goed idee als ze zullen genieten van een groot deel van de formule en kunt u het veilig toepassen zonder overal spatten het.

Stap 5 – Breng

Eindig dit hele proces door de opslag van de resterende oplossingen in duidelijke plastic flessen. Zorg ervoor dat je ze goed label en bewaar ze uit schaadt manier voor later gebruik.

Stap 6 – Label en Store