hoe kalksteen straatstenen verzegelen

Om kalksteen straatstenen effectief af te dichten, zijn er een aantal stappen die u moet nemen. Verzegelen van uw kalksteen straatstenen kan u helpen houden ze nieuw voor de nabije toekomst te kijken en eventuele vlekken te voorkomen. Hier zijn de basis van hoe de kalksteen straatstenen met succes af te dichten.

Voordat een sealer kan worden toegepast, moet u het gebied grondig schoon te maken. Probeer om stof of vuil van de straatstenen te verwijderen alvorens de sealer. Gebruik een bezem en een blik af te vegen het stof en vuil uit het gebied. Iets dat wordt achtergelaten zal worden afgesloten in het oppervlak zodra de sealer wordt toegepast.

Stap 1 Maak de omgeving

Zodra het gebied wordt schoongemaakt, kunt u beginnen met de sealer van toepassing op de kalksteen straatstenen. Dump de sealer in een emmer of pan en dan dip een verfroller in de sluitmachine. Gebruik de verfroller aan de sluitmachine te rollen op de straatstenen. Breng de sealer zeer royaal aan het oppervlak van de tegels en ervoor te zorgen dat alles wordt gedekt.

Stap 2 – Sluit de straatstenen

Zodra u de verzegeling hebt toegepast op de kalksteen straatstenen, moet u ervoor zorgen dat u toestaan ​​dat ruim de tijd om te drogen voordat het lopen op hen.

Stap 3 – laten drogen