hoe platte vouwgordijnen naaien

De zachte draperen en plooien van Roman schaduwen voegen kleur en textuur aan uw ramen, verlevendigen uw interieur. U kunt uw eigen flat vouwgordijnen naaien in slechts de stof en kleur je wilt, het volgen van deze richtlijnen.

Stap 1: aanschaffen en installeren van de Wood Batten

Stap 1: aanschaffen en installeren van de Wood Batten

Kies een binnen of buiten raam mount voor de schaduw, en koop de juiste formaat lat. Bevestig de zelfklevende lus strip aan de voorkant van de lat. Bevestig de bevestigingsstrip aan de binnenkant bovenframe van het venster of de muur boven het raamkozijn wens.

Stap 2: Meet de Fabric lengte voor de Shades

Stap 2: Meet de Fabric lengte voor de Shades

Stap 3: Bereken de breedte van de Shades

Maak de schaduw lengte van de top van de houten lat aan de lengte u het wilt bereiken. Voeg een 2-inch rand aan de bovenkant en een 4-inch naadtoeslag onderaan. Voor gedessineerde stof, laat extra materiaal om het patroon verticaal te passen.

Stap 4: Boord de Schaduw

Stap 3: Bereken de breedte van de Shades

Stap 5: Bottom Pocket

Maak de afgewerkte schaduw 1/2 inch smaller dan de houten lat. Voeg 1 inch van de marge aan elke kant.

Stap 6: Maak de Pen Pockets

Stap 7: Voeg Twill Tape Ring Strips

Stap 4: Boord de Schaduw

Druk op en naai 1-inch boorden onderaan de kanten van de schaduw. Druk op en naai een zoom 2 inch diep op de top. Sluit de haak strip aan de achterkant van de bovenste zoom, haak kant naar buiten in de schaduw hechten aan de panlat.

Stap 5: Bottom Pocket

Vouw een 1-inch zoom uitkering en een 3-inch breed zak aan de onderkant van de schaduw. Snijd de 1-inch plug tot 1 inch smaller dan de schaduw en plaats deze in de zak. Naai de zak aan beide uiteinden gesloten.

Stap 6: Maak de Pen Pockets

Stap 8: Bevestig de Cords

Op de achterkant van de schaduw, meet gelijkmatig uit elkaar geplaatste secties, van 8 tot 12 inch breed, de lengte van de schaduw. Hecht een lengte van twill tape over elk 1/4-inch naad. Plaats de 1/4 inch pluggen, tot 1 inch kleiner dan de breedte van het scherm snijden en naaien de plug zakken afgesloten.

Stap 7: Voeg Twill Tape Ring Strips

Naai 3 kolommen van twill tape ring strips langs de achterkant van de schaduw, van de top naar de rand van de onderste zak. Twee zullen 2 centimeter in te stellen uit de schaduw randen, met de derde set halverwege tussen hen. Zorg ervoor dat elke ring rust op een 1/4-inch plug.

Stap 8: Bevestig de Cords

Snijd 3 strengen van elk koord de lengte van de schaduw plus de breedte. Knoop één aan op elk van de onderste ringen en draad recht omhoog door de ring kolom aan de top. Voer de snaren door het oog snoeren op de lat, trek aan de ene kant, vast eikel trekt en wikkel rond koord klem, ruim boven de vloer.