hoe retrofit plafond isolatie

Retrofiting kathedraal plafond isolatie kan een lastige inspanning, maar soms een noodzakelijke taak die uw huis enorm kan profiteren van zijn. De meeste oudere huizen met kathedraal plafonds hebben geen isolatie en kan extreme hitte verlies dat zal leiden tot hogere energierekeningen hebben. Door dit te doen vereist concentratie, focus en de uiterste zorg, moet je de veiligheid overwegen bij elke stap van deze richtlijnen.

Voordat retrofiting uw kathedraal plafond met isolatie krijg al uw leveringen en vervolgens de voorbereiding van de kamer die je aan het doen zijn reparaties in voor de taak. Wis alle items die u niet wilt vuil of uit de weg of uit de kamer beschadigde allemaal samen. Spreid het vel plastic over de vloer om uw vloer te beschermen. Zorg ervoor dat je het hebt ladder handig zodat je het plafond kan oplopen. Het wordt ten zeerste aanbevolen dat u een andere persoon samen met u voor de veiligheid.

Stap 1 – Bereid uw huis voor de reparatie

Gebruik de koevoet en de hamer om de droge muur van het plafond scheuren bij de naden. Herinneren jullie staan ​​op een ladder en het hebben van een andere persoon samen met u zal enorm helpen met dit proces. Veiligheid is de eerste prioriteit, zodat tijdens deze stap te communiceren met de andere persoon waarmee u werkt, terwijl je de gipsplaten te trekken van de delen van het plafond dat reparatie nodig heeft. Immers de gipsplaat uit is ervoor te zorgen dat alle schroeven of spijkers zijn van de spanten verwijderd.

Stap 2 – Scheur Plafond Drywall

De glasvezelisolatie die u nodig hebt om te kopen moet dunner dan de meeste u in uw muren te plaatsen. Dit komt omdat de kathedraal plafond heeft niet zoveel ruimte als de hoek het is ontworpen en om voor de isolatie goed past het kan niet zo veel breedte. Meet de ruimte tussen de spanten en markeer deze op uw isolatie. Trek je handschoenen en gebruik een mes om uw stukken te snijden.

Stap 3 – Meet en Cut Your Insulation

Gebruik de hamer nagels nagel naar de binnenkant van elke spant (afhankelijk van de breedte van dakspar moet indicator van hoe lang spijkers te gebruiken). Niet nagel de spijkers in de weg, aangezien deze zal zijn wat je de isolatie zal rusten op. Space de nagels ongeveer een voet uit elkaar en zorg ervoor dat ze aan de binnenkant van elke aangrenzende spant. Zodra dit is gebeurd plaats de cut isolatie tussen de spanten, ze rusten op de nagels zet je gewoon in. Als je het goed gedaan de isolatie moet goed rusten op de nagels.

Stap 4 – Plaats uw Isolatie

Met de hulp van de persoon met het afmeten van uw nieuwe gipsplaten en snijd het met het mes. Leg elk nieuw stuk op zijn plaats en het gebruik van de elektrische schroevendraaier om ze schroef in de nok. Wees voorzichtig met je maten, omdat de kathedraal plafond is een hoek soms metingen kan misleidend zijn. Zorg ervoor dat elk stuk van nieuwe gipsplaten stevig op zijn plaats.

Stap 5 – Place New Drywall

Gebruik de Puddy spreader om spackling plakken verdeeld over elke schroef en wachten tot het droog is. Zodra het droog is en gebruik dan de schuurpapier om het glad. Nadat dat gebeurd is met de verfrollen, penselen en verf aan uw plafond af te maken en je bent klaar.

Stap 6 – Afwerking