hoe stofzuigers te slaan

Stofzuigers zijn te maken aan de hele wereld te werken op te zuigen stof en vuil van de harde of vloerbedekking oppervlakken. Goede kwaliteit stofzuigers kan prijzig. Bewaar uw machine goed, zodat het nog steeds goed te werken voor een lange tijd.

Reinig uw stofzuiger de juiste voordat het weg. U kunt een lap stof te gebruiken voor dit doel. Als je een rechtopstaande stofzuiger, zorg er vooral voor haar borstel en reinig het grondig. Van tijd tot tijd, plaatst het handvat van een bezem (of iets dergelijks, dat hetzelfde doel dient) in de belangrijkste slang van de stofzuiger om het te bevrijden van alle vuil voordat het weg te stouwen.

Clean Voordat opslaan

Als je hebt opgezogen geen etenswaren tijdens het reinigen, zorg ervoor dat u het apparaat van alle etensresten legen. In het geval dat u vergeet om deze schoon te maken uit de machine, zal het ruiken van bedorven voedsel de volgende keer dat je hem uit voor het reinigen.

Vergeet niet om de binnenkant van uw stofzuiger droog te vegen voordat u het opbergt. Als er vocht in de machine te behouden, zou het schimmel en meeldauw groei te bevorderen binnen het. Als gevolg hiervan, de volgende keer dat u op uw machine, zal de sporen van deze schimmels vrijkomen in de lucht om je heen.