hoe tape gipsplaten met glasvezel tape

Bij het plaatsen van gipsplaten, bent u achter met naden die moeten worden verzegeld, en tape wordt gebruikt om deze verbindingen te dekken. Als u niet de gipsplaten gewrichten te dekken, zal de mudding en schilderkunst van de gipsplaten niet uit ziet er goed uit. Er zijn verschillende producten die u kunt gebruiken om de gipsplaten te dichten, maar geen daarvan is zo goed of zo effectief als glasvezel tape. Andere tape gebruikt voor het afdichten gipsplaten gewrichten vereisen mudding, zodat zij vast te houden aan de gipsplaat. Glasvezeltape een zelfklevende, waardoor het makkelijker te verwerken en het neemt minder tijd te passen. Het artikel dat volgt zal laten zien hoe je glasvezel tape te gebruiken om goed af gipsplaat gewrichten.

Glasvezel tape bevat geen mudding van de gipsplaten gezamenlijke vereisen voordat tapen, dat doet bespaart u een hoop tijd en moeite. Het kleefmiddel op de achterkant van glasvezeltape eenvoudig op de gipsplaat te zetten. Neem het ene uiteinde van de glasvezel tape en voorzichtig te centreren het over de naad, en zorg ervoor dat de top is bedekt. Druk op het glasvezel tape om het aan te brengen op de gipsplaat. Trek de tape uit de buurt van de muur, terwijl het zachtjes naar beneden te drukken op de glasvezel tape om het vasthouden aan de gipsplaat. De tape moet de gehele lengte van de naad werking. Zodra je het einde bereikt, gebruik een schaar om het overtollige glasvezel tape te verwijderen. Gebruik niet de glasvezel tape op muren in een hoek. De glasvezel tape zal waarschijnlijk break, dus gebruik maken van andere taping oplossingen voor dit deel.

Stap 1 – Plaats de Glasvezel Tape

Zodra de glasvezel tape op de gipsplaat, misschien niet perfect zijn. In tegenstelling tot papieren rompslomp, die vereist dat het mudding zich te houden aan de gipsplaten, kunt u niet te verwijderen en aan te passen aan de glasvezel tape. De zelfklevende steun van de glasvezel tape is in potentie de ondergang als u een fout zetten het op de gipsplaat te maken. Om de zaken te helpen kun je een vinger in het midden van de glasvezel tape draaien. Dit zal de band duwen in het gewricht. Gebruik een plastic liniaal en met gelijkmatige druk, schuift het van de top van de glasvezel tape aan de onderkant. Dit zal de band plat en duwt eventuele luchtbellen die aanwezig kunnen zijn.

Stap 2 – Smoothing it Out

De instelling joint compound wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat alles blijft waar het hoort. Gebruik de gipsplaten mes en zet een beetje compound op het einde. Begin aan de bovenkant van de gipsplaten en verdeel de verbinding naar beneden. Voeg zo veel verbinding als je nodig hebt om de gehele naad te dekken. Het kan enkele pasjes nemen. Probeer de randen veren naar het minimaliseren van de schuren je zal moeten doen later. Zodra de joint compound volledig droog is, moet u het zand naar beneden totdat het glad is en zelfs met de gipsplaat.

Stap 3 – Joint Compound